Jön az újabb nyugdíjemelés? Mikor tudjuk meg?

Pénzcentrum
2013. június 25. 10:36

A Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg az a kormányhatározat, amely tartalmazza a kabinet második féléves munkatervét, vagyis, hogy milyen törvényeket tervez elkészíteni a kormányülésekre. Összesen 42 előterjesztés szerepel a tervek között. Szeptemberben tárgyalja ezek szerint a kormány a jövő évi költségvetés tervezetét és az ezzel összefüggő módosításokat.

Így például júliusban a Nemzetgazdasági Minisztérium előterjeszti az utazásszervező és -közvetítő tevékenységről szóló rendelet módosítását.

Októberben az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) beterjeszt a kormány elé egy újabb egészségügyi törvényt, valamint a társadalmi felzárkóztatásról szóló törvényjavaslatot. Eközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium elkészíti a megújuló energiáról, valamint az energiahatékonyságról szóló törvényjavaslatát.

Novemberben fény derülhet már arra is, hogy a nyugdíjasok mekkora nyugdíjemeléssel számolhatnak jövőre, mivel az EMMI benyújtja a kormánynak a nyugellátások és egyes más ellátások 2014. január havi emeléséről szóló kormányrendeletet.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 18. 19:20