20 °C Budapest

Nemzetközi elismerést kapott az OTP magánnyugdíjpénztára

Pénzcentrum
2010. március 16. 10:35

A World Finance pénzügyi szaklap, több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díjat. Kiemelkedő eredményei mellett az OTP Pénztárak elsősorban ügyfélbarát honlapjának és a hűséges nyugdíjpénztári tagjainak kialakított egyedülálló Platina Programnak köszönheti a nemzetközi elismerést.

A World Finance évente jutalmazza díjával a pénzügyi és üzleti világ kiemelkedő szereplőit. 2010-től újdonságként a nyugdíjpénztári kategória is helyet kapott a magazin értékelésében.

A neves pénzügyi szakújságírókból álló bíráló testület a magyarországi nyugdíjpénztári kategóriában elsősorban a pénztár pénzügyi stabilitását, az ügyfélszolgáltatás minőségét és a fejlesztésére irányuló törekvéseket vette figyelembe. Több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett mindezen szempontok alapján a World Finance az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díját.

Mind újabb és újabb fejlesztéssel igyekszünk egyre magasabb minőségű szolgáltatást nyújtani tagjaink számára. Még 2008-ban is azért döntöttünk a választható portfólió korai bevezetése mellett, hogy tagjaink életkoruknak megfelelő befektetési csomaggal a lehető legnagyobb vagyont halmozhassák fel nyugdíjas éveikre. Tavalyi eredményeink utólag is igazolják, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is az újítás megérte a befektetett energiát - mondta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 11:55
A holland újságírók szövetsége (NVJ) több jogvédő szervezettel és internetszolgáltatóval együtt pert...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?