12 °C Budapest

Bővülő Platina Program: akár autót is nyerhetnek a tagok!

Pénzcentrum
2010. március 9. 12:32

2010-től az OTP Magánnyugdíjpénztár után az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztári tagok is részt vehetnek az OTP Pénztárak hűséges pénztártagjainak meghirdetett programjában. A Platina Program keretében exkluzív kedvezményeket kaphatnak, különleges nyereményjátékokon vehetnek részt és értékes ajándékokat nyerhetnek.

Mi is az a Platina Program?

A Platina Programot az OTP Magánnyugdíjpénztár azért hozta létre, hogy a pénztártagok figyelmét játékos formában hívják fel az öngondoskodás fontosságára. A programban minden olyan nyugdíjpénztártag részt vehet, aki legalább 6 hónapja tagja a pénztárnak. A Platina Program értékes nyereményekkel jutalmazza a pénztárak hűséges tagjait.

"Sajnos a társadalom elöregedése miatt egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több nyugdíjast, ezért is fontos, hogy a lakosság tudatosan készüljön a nyugdíjas évekre, azaz foglalkozzanak az öngondoskodás kérdésével." - mondta el a Platina Program kapcsán Várnagy Anikó, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: "Reméljük, hogy a program hozzájárul ahhoz, hogy tagjaink körében még inkább népszerűsíthessük az öngondoskodást."

Értékes nyeremények

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A program keretein belül a sok száz ajándék mellett még olyan fődíjaknak is örülhettek a nyertesek, mint egy személygépkocsi vagy öt, kétszemélyes Bali utazás. Április elején pedig 5 különleges európai utazást - többek között egy párizsi utat - sorsolnak ki a játékos kedvű tagok között.

A programba, az erre a célra létrehozott www.megerihozzanktartozni.hu oldalon lehet folyamatosan regisztrálni.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?