Bővülő Platina Program: akár autót is nyerhetnek a tagok!

Pénzcentrum
2010. március 9. 12:32

2010-től az OTP Magánnyugdíjpénztár után az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztári tagok is részt vehetnek az OTP Pénztárak hűséges pénztártagjainak meghirdetett programjában. A Platina Program keretében exkluzív kedvezményeket kaphatnak, különleges nyereményjátékokon vehetnek részt és értékes ajándékokat nyerhetnek.

Mi is az a Platina Program?

A Platina Programot az OTP Magánnyugdíjpénztár azért hozta létre, hogy a pénztártagok figyelmét játékos formában hívják fel az öngondoskodás fontosságára. A programban minden olyan nyugdíjpénztártag részt vehet, aki legalább 6 hónapja tagja a pénztárnak. A Platina Program értékes nyereményekkel jutalmazza a pénztárak hűséges tagjait.

"Sajnos a társadalom elöregedése miatt egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több nyugdíjast, ezért is fontos, hogy a lakosság tudatosan készüljön a nyugdíjas évekre, azaz foglalkozzanak az öngondoskodás kérdésével." - mondta el a Platina Program kapcsán Várnagy Anikó, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: "Reméljük, hogy a program hozzájárul ahhoz, hogy tagjaink körében még inkább népszerűsíthessük az öngondoskodást."

Értékes nyeremények

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A program keretein belül a sok száz ajándék mellett még olyan fődíjaknak is örülhettek a nyertesek, mint egy személygépkocsi vagy öt, kétszemélyes Bali utazás. Április elején pedig 5 különleges európai utazást - többek között egy párizsi utat - sorsolnak ki a játékos kedvű tagok között.

A programba, az erre a célra létrehozott www.megerihozzanktartozni.hu oldalon lehet folyamatosan regisztrálni.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 23. 20:00
A magyar reklámipar egyik legendájáról, a négy évvel ezelőtt elhunyt Sas István reklámfilmesről, rek...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Összkép  |  2022. május 23. 14:31
Hét éves lett az Összkép. Ez volt az az év, ilyenkor még volt COVID, de már túlléptünk a karanténon...
Holdblog  |  2022. május 23. 12:12
Az orosz-ukrán háború nyomán fellépő nyugati szankciók hatására rövid távon jelentősen romlottak az...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?