11 °C Budapest

Gyorshír! Leállt az OTP rendszere! + friss információk

2009. november 2. 16:19

A Pénzcentrum információi szerint ma délután hibásan működtek az OTPdirekt értékpapír műveletei. A hibát a bank munkatársai elhárították.

Frissítés! Az OTP Bank Médiakommunikációs Osztálya nemsokkal fél 7 előtt az alábbi közleménnyel reagált cikkünkre:

"Az értékpapír-rendszer átmeneti hibája miatt a nap folyamán az ügyfelek részlegesen vehették igénybe az OTP Bank ezen szolgáltatásait. A hibát a bank munkatársai elhárították.
Az esetlegesen okozott kellemetlenségért az ügyfelek szíves elnézését kérjük."

 

Késő délután a Pénzcentrum úgy értesült, hibásan működnek az OTPdirekt értékpapír műveletei. A legnagyobb hazai pénzintézet honlapján található figyelmeztetés megerősíti értesülésünket.

Az OTP honlapján az OTPdirekt netbanki szolgáltatás ablakánál a következő figyelmeztetés fogadja a felhasználókat: "Technikai okok miatt az OTPdirekt szolgáltatás Értékpapír műveletei nem elérhetőek."

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Fotó: otpbank.hu (2009. november 2, 16.18)


Információink szerint a hiba abban valósul meg, hogy a felhasználók egyenlege nulla forintot mutat, még akkor is, ha valójában van pénz az értékpapír-számlán.

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?