7 °C Budapest

Mit csinált a CIB? Neked jött SMS?

2009. május 26. 07:00

A CIB Bank idén elindított egy programot, melynek középpontjában az ügyfélértesítésekre (bankszámlakivonat, sms) vonatkozó eljárások egyszerűsítése és ésszerűsítése áll.

A bank az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása mellett innovatív megoldásokkal célul tűzte ki a szolgáltatások felhasználóbaráttá tételét. Elsőként a bank termékeiről és szolgáltatásairól küldött bankszámlakivonatokat és sms értesítéseket vizsgálták felül.

SMS értesítések

A rövid szöveges üzenetek célja, hogy az ügyfelek releváns és hasznos információkat kapjanak. Ennek megfelelően a bank a több változtatást is bevezet az SMS értesítésekkel kapcsolatban.

Számlafigyelő SMS

Az üzenetekben ezután - összhangban az egyéb elektronikus csatornákkal - az elérhető egyenlegnél a számlán elkölthető, rendelkezésre álló (folyószámla hitelkerettel növelt, zárolt összegekkel csökkentett) egyenleg fog szerepelni, valamint a korábbi ellenszámla szám helyett az ellenszámla tulajdonosának neve kerül feltüntetésre.

Egyéb SMS értesítések

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Amennyiben az ügyfél kártyafigyelővel rendelkezik, úgy a bankfiókba kért cserekártya átvételéről sms értesítést küldenek a kártya fiókba érkezésekor.

A sikeres kártyatranzakció törléséről a CIB értesítést küld, ha a tranzakciós megbízásról szóló üzenet már kiküldésre került a bankkártya birtokos számára, de a tranzakció végül mégiscsak sikertelenül fejeződik be, és az ügyfél mégsem kapja meg a pénzét készpénzfelvételi tranzakció lebonyolításakor, vagy a bankkártyával történő vásárlás esetén elutasítás érkezik a kereskedő fizetési kérelemére.

Az Erste nem óvatoskodik: plusz kamatért giga-részletet is vállalhatsz!

Az OTP is lépett: tett követte a felelősségvállalást!

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 23. 19:14
Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Siófokon jelenleg is zajló Digital-Media Hung...
Bankmonitor  |  2024. április 23. 16:07
Az MNB ma az alapkamat további csökkentéséről döntött: az irányadó kamatszint 50 bázispontos mérsékl...
Holdblog  |  2024. április 23. 12:12
A nyers kakaóbab felhasználásának és kinálatának aránya már harmadik éve deficites, és a jövő is biz...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem