6,01 %-ot adnak az euróra: itt megtudhatja melyik bankban!

2009. április 17. 14:30

Betétlekötési akciót indított a CIB Bank, a 3 és 6 hónapos futamidejű CIB Classic Plusz Euró lekötés esetén a kamat mértéke 6,01 %. A leköthető összeg mértékét több tényező is befolyásolja, ezeket az alábbiakban részletezzük.

Az akciós CIB Classic Plusz Euró betét lekötésének napját megelőző 15 naptári napon belül az alábbi tranzakciók keretében történt jóváírások összege 

• euró bankszámlára történő készpénz befizetés, vagy 
• CIB Bankon kívüli bankszámláról indított euró vagy egyéb deviza átutalások, vagy 
• CIB Bankon belüli, nem magánszemély bankszámlájáról indított átutalások

csökkentve a fenti tranzakciók összegét az akciós betét lekötésének napját megelőző 15 naptári napon belül az ügyfél euró bankszámlájáról végzett 

• CIB Bankon belüli és kívüli bankszámlára indított euró vagy egyéb deviza átutalások és 
• euró bankszámláról történő készpénzfelvételek és 
• euró bankszámláról történő bankkártyás készpénzfelvételek és vásárlások és 
• Akciós CIB Classic Plusz Euró betét lekötések összegével.

Az akciós kamat kizárólag a CIB Classic Plusz Euró betét első kamatperiódusára vonatkozik. Az automatikusan megújuló betétek a kamatfordulót követően a hatályos kamattájékoztatóban meghatározott megfelelő futamidejű CIB Classic Euró betét kamatával kamatoznak tovább.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Korábban: Mennyi lesz az euró? Most beváltsam, vagy lekössem?

CIB Classic Plusz Euró Betét elhelyezésére kizárólag a CIB24 non-stop telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, valamint a bankfiókokban van lehetőség.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?