28 °C Budapest

Sopron Bank: már 20 fiók Magyarországon

2009. április 17. 13:30

A Sopron Bank újabb fiókot nyitott Magyarországon, Budapesten. A Banknak Magyarországon ez a huszadik, míg Budapesten az V. kerületi fiók mellett a második fiókja. További bankfiókok találhatók Sopronban (2 fiók), Győrben, Szombathelyen, Keszthelyen, Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Székesfehérváron, Veszprémben, Kőszegen, Sárváron, Mosonmagyaróváron, Körmenden, Balatonfüreden, Pápán, Siófokon, Ajkán és Tatabányán. 

Április 16-án Dr. Michael Zimmermann, az Osztrák Köztársaság Nagykövete, Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Petykó Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tiszteletbeli elnöke ünnepélyesen megnyitották a Sopron Bank budapesti fiókját.

Thomas Radil, a Sopron Bank elnök-vezérigazgatója szerint "Budapest a bankok szempontjából egy igen telített térség, azonban egyre nagyobb igény mutatkozik egy kis bank megjelenésére, amely az ügyfelekkel ápolt személyes kapcsolata révén számukra megfelelő, rugalmas ajánlatokat nyújt."

A bank vezérigazgatója hozzátette, hogy vannak még olyan ügyfélszegmensek, amelyek nincsenek megfelelően feltérképezve. A Sopron Bank az utóbbi két évben nyolc fiókról húszra bővült. Továbbá a bank büszke arra is, hogy nemrégiben az év legszebb bankkártya sorozata kategóriában - a Fertő kultúrtáj kőré épülő koncepcióval - egy országos díjat vehetett át.

A Sopron Bank célcsoportját a mikro-, kis- és középvállalkozások valamint magánszemélyek képezik a nyugat-magyarországi régióban. Az anyavállalat, a Bank Burgenland fiókhálózatával együtt az egész pannon régióban az Ügyfelek rendelkezésére állnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A bank fő tevékenységét képezik a beruházási és projekthitelek. A magánszemélyeknél a megtakarítások és a befektetési termékek egyre nagyobb jelentőséget kapnak. A retail termékek, mint az Internet Banking, az SMS-szolgáltatások, és a biztosítási szolgáltatások az Ügyfelek kényelmét szolgálják.

A Sopron Bank a 2008-as év végi mérlegfőösszegét az előző évihez képest körülbelül 55%-kal, 261 millió EUR (69 milliárd HUF) összegre növelte. A hitelállomány a 2008-as év végén 226 millió EUR (60 milliárd HUF), míg a betétállomány meghaladja a 68 millió EUR-t (18 milliárd HUF). Jelen pillanatban a Bank 180 munkatársat foglalkoztat, amelynek több mint fele a soproni központban dolgozik. Az Ügyfeleknek különösen nagy előnyt jelentenek a gyors és rugalmas szolgáltatások, amely az átlátható szerkezeti struktúrából és a tulajdonosok közelségéből adódik.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?