8 °C Budapest

Sopron Bank: már 20 fiók Magyarországon

2009. április 17. 13:30

A Sopron Bank újabb fiókot nyitott Magyarországon, Budapesten. A Banknak Magyarországon ez a huszadik, míg Budapesten az V. kerületi fiók mellett a második fiókja. További bankfiókok találhatók Sopronban (2 fiók), Győrben, Szombathelyen, Keszthelyen, Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Székesfehérváron, Veszprémben, Kőszegen, Sárváron, Mosonmagyaróváron, Körmenden, Balatonfüreden, Pápán, Siófokon, Ajkán és Tatabányán. 

Április 16-án Dr. Michael Zimmermann, az Osztrák Köztársaság Nagykövete, Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Petykó Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tiszteletbeli elnöke ünnepélyesen megnyitották a Sopron Bank budapesti fiókját.

Thomas Radil, a Sopron Bank elnök-vezérigazgatója szerint "Budapest a bankok szempontjából egy igen telített térség, azonban egyre nagyobb igény mutatkozik egy kis bank megjelenésére, amely az ügyfelekkel ápolt személyes kapcsolata révén számukra megfelelő, rugalmas ajánlatokat nyújt."

A bank vezérigazgatója hozzátette, hogy vannak még olyan ügyfélszegmensek, amelyek nincsenek megfelelően feltérképezve. A Sopron Bank az utóbbi két évben nyolc fiókról húszra bővült. Továbbá a bank büszke arra is, hogy nemrégiben az év legszebb bankkártya sorozata kategóriában - a Fertő kultúrtáj kőré épülő koncepcióval - egy országos díjat vehetett át.

A Sopron Bank célcsoportját a mikro-, kis- és középvállalkozások valamint magánszemélyek képezik a nyugat-magyarországi régióban. Az anyavállalat, a Bank Burgenland fiókhálózatával együtt az egész pannon régióban az Ügyfelek rendelkezésére állnak.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A bank fő tevékenységét képezik a beruházási és projekthitelek. A magánszemélyeknél a megtakarítások és a befektetési termékek egyre nagyobb jelentőséget kapnak. A retail termékek, mint az Internet Banking, az SMS-szolgáltatások, és a biztosítási szolgáltatások az Ügyfelek kényelmét szolgálják.

A Sopron Bank a 2008-as év végi mérlegfőösszegét az előző évihez képest körülbelül 55%-kal, 261 millió EUR (69 milliárd HUF) összegre növelte. A hitelállomány a 2008-as év végén 226 millió EUR (60 milliárd HUF), míg a betétállomány meghaladja a 68 millió EUR-t (18 milliárd HUF). Jelen pillanatban a Bank 180 munkatársat foglalkoztat, amelynek több mint fele a soproni központban dolgozik. Az Ügyfeleknek különösen nagy előnyt jelentenek a gyors és rugalmas szolgáltatások, amely az átlátható szerkezeti struktúrából és a tulajdonosok közelségéből adódik.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 23. 19:14
Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a Siófokon jelenleg is zajló Digital-Media Hung...
Bankmonitor  |  2024. április 23. 16:07
Az MNB ma az alapkamat további csökkentéséről döntött: az irányadó kamatszint 50 bázispontos mérsékl...
Holdblog  |  2024. április 23. 12:12
A nyers kakaóbab felhasználásának és kinálatának aránya már harmadik éve deficites, és a jövő is biz...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem