12 °C Budapest

Íme a legszebb magyar bankkártyák

2009. április 7. 14:30

Tegnap délután vette át a Sopron Bank "Az év bankkártya sorozat 2008" díjat. A Magyar Művészettudományi Egyetem rendezi meg minden évben ezt a versenyt, melyen magyarországi bankok adhatják be pályázataikat.


A Sopron Bank bankkártya sorozata 3 kártyából áll (Electron, Classic, Business), melyek alap koncepcióját a Fertő tó kultúrális öröksége adta. A Fertő tó azon régió közepén található, melyet a Sopron Bank illetve anyabankja a Bank Burgenland fiókhálózata ölel körül.

Fotó: Sopron Bank


"Nyugat-magyarországi regionális bankként nagyon örülünk, hogy egy országos versenyen ílyen szép eredményt sikerült elérnünk" - nyilatkozta Thomas Radil, a Sopron Bank vezérigazgatója - aki hozzátette: "Az is örömükre szolgál, hogy a Fertő tavat és környékét, mint kultúrális örökséget reklámozhatjuk."

Fotó: Sopron Bank


A Sopron Bank ZRt.-t 2003-ban az osztrák Bank Burgenland alapította, hogy az Ügyfeleinek határokon átívelő szolgáltatást tudjon nyújtani a határ mindkét oldalán. 2006. május óta a Sopron Bank a 181 éves múltra visszatekintő GRAWE (Grazer Wechelseitige Versicherung AG) csoport tagjává vált, mely a biztosítási és pénzügyi szolgáltatási piac meghatározó szereplője a közép- és kelet-európai régióban. A Sopron Bank a nyugatmagyarországi régióban tevékenykedik, ezen a területen található a 18 fiókja és Budapesten is képviselteti magát 2 fiókkal.

Fotó: Sopron Bank


A Sopron Bank a 2008-as év végi mérlegfőösszegét az előző évihez képest körülbelül 55%-kal, 261 millió EUR (69 milliárd HUF) összegre növelte. A hitelállomány a 2008-as év végén 226 millió EUR (60 milliárd HUF), míg a betétállomány meghaladja a 68 millió EUR-t (18 milliárd HUF). Jelen pillanatban a Bank 180 munkatársat foglalkoztat, aminek több mint a fele Sopronban, a Központban dolgozik. Az Ügyfeleknek különösen nagy előnyt jelentenek a gyors és rugalmas szolgáltatások, ami a lapos szerkezeti struktúrából és a tulajdonosok közelségéből adódik.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 17. 15:09
Korábban bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor köreiből származó pénzekből érkezett néhány évvel ezelőt...
Kiszámoló  |  2024. április 17. 11:05
Írtam négy éve a szépreményű Four Generations Property "cégről", ami azóta már több néven újra és új...
Holdblog  |  2024. április 17. 08:21
Egyelőre nem utal válsághelyzetre a GDP 73 százalékára duzzadt költségvetési hiány, de a további ela...
Bankmonitor  |  2024. április 17. 07:56
Körbejártuk, hol tart most a magyar lakosság elöregedése. Az uralkodó trendek alapján a demográfiai...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem