20 °C Budapest

Vége a felelőtlen költekezésnek: jóváhagyás nélkül nincs vásárlás!

Pénzcentrum
2009. március 25. 12:00

Az internetes vásárlások elterjedése új szolgáltatások kidolgozására ösztönzi a fejlesztőket. A napokban egy új hitelkártyás fizetési rendszert mutattak be a tengerentúlon, melynek segítségével a szülők ellenőrizhetik gyermekeik online vásárlásait. A "BillMyParents" (a szüleim fizetik) rendszer élesítését alapos vizsgálatokkal tarkított tesztidőszak előzte meg.

Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a gyerekek a szüleik hozzájárulásával bármit megvásároljanak az interneten keresztül. A megrendelést követően a szülőnek vásárlási hozzájárulás iránti kérelmet küldenek, majd az adatok ellenőrzése után a tranzakció jóváhagyható, esetleg elutasítható.


Egy jóváhagyott Giutar Hero szett (Forrás: cardtrak.com)

Jóváhagyás esetén a szülőknek meg kell adni a szükséges hitelkártya adatokat, majd a jelszavas jóváhagyás után a "BillMyParents" (a szüleim fizetik) rendszer végrehajtja a tranzakciót.

A fizetési rendszer bevezetését hosszú tesztidőszak előzte meg, a fejlesztők átfogó vizsgálatokat végeztek a program tökéletesítésére.

A próbaverzió tesztelése során a fejlesztők igyekeztek lezárni minden támadási felületet, az élesítést csak a biztonsági próbák végrehajtása után hagyták jóvá. A programhoz kapcsolódó regisztrációs és alkalmazási felületek megtalálhatóak lesznek a legnépszerűbb közösségi portálokon és számon online vásárlási lehetőséget kínáló honlapon.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A fejlesztő a partnerek gyors bővülésére számít, elmondásuk szerint már most óriási az érdeklődés. A céget elsősorban játékokat forgalmazó vállalkozások és olyan termékeket árusító üzletek keresték meg, melyek célcsoportját főként a tizenéves korosztály adja.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 18. szombat
Diána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?