Vége a felelőtlen költekezésnek: jóváhagyás nélkül nincs vásárlás!

Pénzcentrum
2009. március 25. 12:00

Az internetes vásárlások elterjedése új szolgáltatások kidolgozására ösztönzi a fejlesztőket. A napokban egy új hitelkártyás fizetési rendszert mutattak be a tengerentúlon, melynek segítségével a szülők ellenőrizhetik gyermekeik online vásárlásait. A "BillMyParents" (a szüleim fizetik) rendszer élesítését alapos vizsgálatokkal tarkított tesztidőszak előzte meg.

Az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a gyerekek a szüleik hozzájárulásával bármit megvásároljanak az interneten keresztül. A megrendelést követően a szülőnek vásárlási hozzájárulás iránti kérelmet küldenek, majd az adatok ellenőrzése után a tranzakció jóváhagyható, esetleg elutasítható.


Egy jóváhagyott Giutar Hero szett (Forrás: cardtrak.com)

Jóváhagyás esetén a szülőknek meg kell adni a szükséges hitelkártya adatokat, majd a jelszavas jóváhagyás után a "BillMyParents" (a szüleim fizetik) rendszer végrehajtja a tranzakciót.

A fizetési rendszer bevezetését hosszú tesztidőszak előzte meg, a fejlesztők átfogó vizsgálatokat végeztek a program tökéletesítésére.

A próbaverzió tesztelése során a fejlesztők igyekeztek lezárni minden támadási felületet, az élesítést csak a biztonsági próbák végrehajtása után hagyták jóvá. A programhoz kapcsolódó regisztrációs és alkalmazási felületek megtalálhatóak lesznek a legnépszerűbb közösségi portálokon és számon online vásárlási lehetőséget kínáló honlapon.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A fejlesztő a partnerek gyors bővülésére számít, elmondásuk szerint már most óriási az érdeklődés. A céget elsősorban játékokat forgalmazó vállalkozások és olyan termékeket árusító üzletek keresték meg, melyek célcsoportját főként a tizenéves korosztály adja.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. október 2. 22:36
A 444 információi szerint hozzávetlegesen 3 milliárd forintba kerül az államnak, hogy átveszi a korm...
Bankmonitor  |  2022. október 2. 12:30
A befektetések és megtakarítások piacán is fontos hírek és újdonságok láttak napvilágot a héten. A B...
Holdblog  |  2022. október 2. 07:00
Archívumunkból (2020) Magyarországon a rendszerváltás utáni években kiépült egy hazai tulajdonb...
Kasza Elliott-tal  |  2022. szeptember 30. 22:01
Adtam és vettem is, és osztalékemelések is voltak, de alapveten most pénzt gyjtök a késbbi vásárláso...
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?