Gyűjts pontokat műkincsekkel!

Pénzcentrum
2007. április 13. 16:00

Új módozatot eszelt ki a Sotheby's aukciósház gazdag ügyfeleinek megajándékozására. 2007 tavaszán terveznek bevezetni a GE Money-val közösen New York-i aukciósházukban egy új MasterCard kártyát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A kártyán a vásárlásokért cserébe pontokat lehet majd gyűjteni, amelyeket nem csupán termékekre és szolgáltatásokra lehet beváltani, hanem az összegyűjtött pontok múzeumoknak szánt pénzadománnyá is konvertálhatóak lesznek.

A pontokat be lehet majd váltani egyéni kiállítások látogatására múzeumvezetőkkel, művészeti studiókba történő látogatásra és kedvezményes aukciós katalógusra.

Kétféle kártyát lehet majd igényelni, az alap szintű kártyát a legalább 100 ezer dolláros éves jövedelemmel rendelkezők, míg egyéni meghívásos kártyát a legalább 250 ezer dolláros éves jövedelemmel rendelkezők kaphatnak. A kártyák éves díja 85, illetve 395 dollár lesz.

A múzeumok körében azonban nem váltott ki töretlen lelkesedést a konstrukció, hiszen több múzeum már rendelkezik valamilyen egyéni programmal az egyes kártyatulajdonosok számára.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Mindeddig sem a Sotheby's, sem arivális, Christie's International nagyobb aukcióin nem lehetett hitelkártyát használni. Most a Sotheby's kijelentette, náluk lesz rá lehetőség, bizonyos feltételek teljesítése esetén.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 19. kedd
Nándor
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06