17 °C Budapest
A világ leggazdagabb celebcicái: több élet munkája nem ér ennyit

A világ leggazdagabb celebcicái: több élet munkája nem ér ennyit

2016. november 20. 13:00

Milliárdos vagyonnal már nem csak a sikeres üzletemberek rendelkezhetnek, hanem egy-egy szerencsés házi kedvenc is. Az alábbi listán megnézheted a világ leggazdagabb és leghíresebb macskáit.

Nagy vagyont felhalmozni nem egyszerű dolog, vannak azonban a világon néhányan, akiknek macskaként is sikerült. Persze ehhez kellett a gazdik közbenjárása, hiszen ezeknek a cicáknak egy része gyermektelen tulajdonosok örökösei, vagy olyan "sztárok", akiket a gazdáik tettek ismertté. Utóbbi igaz a lista első helyén szereplő Grumpy Catre is.

Grumpy Cat

A világ egyik leghíresebb macskája lett Grumpy Cat, akinek a fotói 2012 óta szinte vírusként terjed a közösségi médián.

A híres macska Arizonában él tulajdonosával, Tabatha Bundesennel. Saját könyvvel, filmmel és YouTube csatornával is rendelkezik, menedzsere van, és a Madame Tussaund múzeumban is látható a szobra. Nagyjából 64 millió font a vagyona (ami 360 forintos árfolyamon számolva 23 milliárd forint), első osztályon utazik, és a legjobb szállodákban száll meg. 

Ha tudná, mekkora vagyona van, biztos nem lenne olyan morcos.

Nala-gram

Talán az Instagram leghíresebb macskája a kék szemű cirmos Nala: 3 millió követője, és saját ruházati márkája van.

A napjait játékkal és lustálkodással tölti, pózol a Friskies macskaeledel kampányaiban, és bizony 6 számjegyű összeget keres (és nem forintban). Mindössze négyhónapos a cica, és az élete nem indult túl könnyen: menhelyen élt. Majd megmentette a nagy macskabarát Varisiri Mathachittiphan, és elkezdte fotózni a cica minden mozzanatát a barátoknak. Ezeket feltette az Instagramra, és azonnal rengeteg követője lett a megmentett cicának. 

Tara a hős

Tara 2014-ben vált hőssé: elkergetett egy kutyát, mert az rátámad a macska autista tulajdonosára, a négyéves Jeremy Triantafilora, amikor a család kaliforniai otthona előtt biciklizett.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A kutya a szomszédból szökött meg, és amikor megharapta Jeremy lábát, a macska odarohant, és elkergette a kutyát. Az akciót 26 millióan látták a YouTube-on, már lehet Tara-macska pólókat vásárolni, és a bátor cica megkapta Los Angeles állat hős díját.

Az örökös

Tammaso Róma utcáin kóborolt, amikor magához vette Maria Assunta, egy iparmágnás gyermektelen özvegye. Amikor az asszony 2011-ben meghalt, a négyéves Tammaso örökölte meg 11 millió fontos (közel 4 milliárd forint) ingatlan birodalmat.

Alice, az életmentő

A kanadai zeneszerző, Philip Schreibman 39 éves korábban depresszióba esett, amikor elvesztette a szüleit. Majd talált egy kiscicát, és megmentették egymást. Később írt egy könyvet saját történetükről, A macskám megmentette az életemet címmel. Igen sok pénzt hozott ez nekik.

 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?