27 °C Budapest
Miből él Berki Krisztián? Közelebb jutottunk a válaszhoz

Miből él Berki Krisztián? Közelebb jutottunk a válaszhoz

2015. február 19. 17:00

Berki Krisztián százezer forintot is megkeres óránként, amikor tanácsadóként dolgozik. De tévés műsorvezetőként is tevékenykedik, így fizetése jócskán meghaladhatja például a magyar átlagfizetést, a havi nettó 150 ezer forint körüli összeget.

A közelmúltban life coach képzést végzett Berki Krisztián, és jelenleg gazdasági tanácsadást folytat, óránként százezer forintért - mondta el a Hír24-nek Berki. Azaz egy 8 órás munkanapon 800 ezer forintot kereshet. Emellett pedig tévés munkái is vannak, és jövőbeni tervei között sok más egyéb is szerepel.

Mint a lapnak adott interjúban elmondta:

Ha valaki üzletet ajánl nekem, akkor miért nekem ajánlja, ha ez egy tökéletes üzlet? Akkor csinálja meg. Én sem ajánlgatok másnak üzletet, amit én tudok megcsinálni. Ha viszont kell az én segítségem bármilyen szinten, akkor nagyon szívesen beszélgetek vele, csak annak megvan az ára.

Emellett épp most kerül képernyőre az Éden Hotel műsorvezetőjeként. Sikerként értékeli, hogy tavaly ő szerepelt a legtöbbet a bulvár újságok címlapjain, és harmadik lett a Google évösszesítő keresési listáján. De tudatosan készül arra is, ha egyszer már nem lesz keresett tévés személyiség, próbál több lábon állni.

Valós teljesítményt kell letenni annak érdekében, hogy utána egyenes arányban sok pénzt tudjak keresni. Azt gondolom, hogy ez még fokozható, de mindig meg kell tudni újulni

- tette hozzá a lapnak Berki.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A diploma nélküli luxfizetés a nyomába sem érhet

A tavalyi év adatai szerint diploma nélkül is lehet álomfizetést hazavinni. A legalább érettségivel rendelkező munkavállalók programozóként kereshetik a legtöbbet, hiszen ebben a pozícióban a nettó átlagfizetés majdnem 257 ezer forint, és nem minden esetben szükségeltetik hozzá diploma. A második helyen a mozdonyvezetők állnak ezen a listán, az ő átlagbérük 203 ezer forint, míg a harmadik helyet az értékesítők foglalják el, 187 ezer forinttal.

Az építésvezetők, office managerek és légiutas-kísérők sem kell, hogy feltétlenül diplomás munkavállalók legyenek, mindhárom pozícióban viszont átlag 183 ezer forintot lehet keresni adózás után. A kamionsofőrök átlaga havi 173 ezer, hasonlóan a call-center vezetőkéhez. Raktárvezetőként akár a felsőfokú tanulmányok elvégzése nélkül is elhelyezkedhetünk havi 163 ezer forintos átlagbérrel - derül ki a Fizetesek.hu kutatásából.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?