16 °C Budapest

Miből él Berki Krisztián? Közelebb jutottunk a válaszhoz

2015. február 19. 17:00

Berki Krisztián százezer forintot is megkeres óránként, amikor tanácsadóként dolgozik. De tévés műsorvezetőként is tevékenykedik, így fizetése jócskán meghaladhatja például a magyar átlagfizetést, a havi nettó 150 ezer forint körüli összeget.

A közelmúltban life coach képzést végzett Berki Krisztián, és jelenleg gazdasági tanácsadást folytat, óránként százezer forintért - mondta el a Hír24-nek Berki. Azaz egy 8 órás munkanapon 800 ezer forintot kereshet. Emellett pedig tévés munkái is vannak, és jövőbeni tervei között sok más egyéb is szerepel.

Mint a lapnak adott interjúban elmondta:

Ha valaki üzletet ajánl nekem, akkor miért nekem ajánlja, ha ez egy tökéletes üzlet? Akkor csinálja meg. Én sem ajánlgatok másnak üzletet, amit én tudok megcsinálni. Ha viszont kell az én segítségem bármilyen szinten, akkor nagyon szívesen beszélgetek vele, csak annak megvan az ára.

Emellett épp most kerül képernyőre az Éden Hotel műsorvezetőjeként. Sikerként értékeli, hogy tavaly ő szerepelt a legtöbbet a bulvár újságok címlapjain, és harmadik lett a Google évösszesítő keresési listáján. De tudatosan készül arra is, ha egyszer már nem lesz keresett tévés személyiség, próbál több lábon állni.

Valós teljesítményt kell letenni annak érdekében, hogy utána egyenes arányban sok pénzt tudjak keresni. Azt gondolom, hogy ez még fokozható, de mindig meg kell tudni újulni

- tette hozzá a lapnak Berki.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A diploma nélküli luxfizetés a nyomába sem érhet

A tavalyi év adatai szerint diploma nélkül is lehet álomfizetést hazavinni. A legalább érettségivel rendelkező munkavállalók programozóként kereshetik a legtöbbet, hiszen ebben a pozícióban a nettó átlagfizetés majdnem 257 ezer forint, és nem minden esetben szükségeltetik hozzá diploma. A második helyen a mozdonyvezetők állnak ezen a listán, az ő átlagbérük 203 ezer forint, míg a harmadik helyet az értékesítők foglalják el, 187 ezer forinttal.

Az építésvezetők, office managerek és légiutas-kísérők sem kell, hogy feltétlenül diplomás munkavállalók legyenek, mindhárom pozícióban viszont átlag 183 ezer forintot lehet keresni adózás után. A kamionsofőrök átlaga havi 173 ezer, hasonlóan a call-center vezetőkéhez. Raktárvezetőként akár a felsőfokú tanulmányok elvégzése nélkül is elhelyezkedhetünk havi 163 ezer forintos átlagbérrel - derül ki a Fizetesek.hu kutatásából.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
hrdoktor  |  2024.03.26 10:32
A stressz negatív hatásairól szinte mindenki hallott, de az eustressz, vagyis a pozitív stressz egés...
perfekt  |  2024.03.12 11:42
Az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásainál előfordul, hogy a kérelmező több ellátást kap a jog sze...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm