31 °C Budapest

Külföldre kényszerül a legendás magyar énekes: "Drámai fordulat"

Pénzcentrum
2013. április 1. 13:03

Orbán Józsi harminc éve játékfüggő, ezért számára a közelmúlt leglesújtóbb híre volt, hogy az új törvények szerint többé nem nyerőgépezhet itthon. Az énekes most külföldön játszik.

"Drámai fordulat, hogy az egész országban megszüntették a nyerőgépeket. Nem vagyok gazdag ember, mindig minimális tétekkel játszom" - mondta el a Borsnak a 100 Folk Celsius énekese.

Orbán Józsi számára csak a miliőről szól az egész, mivel a játék abszolút kikapcsolja őt. "Megiszunk egy-két sört, megosztjuk egymással a sikereinket, kudarcainkat, és ez nagyon jó dolog" - sírta vissza a közelmúlt emlékeit a zenész.

Több évtizednyi pénzdobálás után Orbán már képtelen meglenni nyerőgépek nélkül, képes a fél világot átutazni, hogy hódoljon játékszenvedélyének. "Mindig kihasználom, amikor a zenekarral külföldön koncertezünk, illetve egy barátommal külön is kiugrunk egyszer-kétszer játszani Bécsújhelyre vagy Szlovákiába. Erre rá kell készülni, mert útiköltségre, szállodaszobára is kell költeni" -tette hozzá.TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Októbertől nem játszhatunk

Október közepétől hatályos a játéktermeket, a nyerőgépek üzemeltetését és az e-kaszinókat betiltó szabályozás, a szerencsejátékról szóló törvény módosítása miatt.

A hatályos törvény szerint pénznyerő automatákat ezentúl kizárólag játékkaszinókban lehet üzemeltetni, a korábban kiállított játékterem-engedélyek, valamint a pénznyerő automata üzemeltetésére jogosító engedélyek is hatályukat vesztették.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.07.26 14:27
A számviteli törvény ez évi változásában módosították a számviteli szolgáltatásokra vonatkozó paragr...
hrdoktor  |  2021.07.26 08:31
Nem minden esetben lehet a szervezet jelzőrendszereire hagyatkozni: tudatos kontroll alatt kell tart...
kovacstunde  |  2021.07.21 14:55
  Optimista, derűlátó ember vagyok, de mint mindenkit az életem során engem is értek veszteségek. H...
hrbonbon  |  2021.07.15 11:46
Elmúlt héten zajlott az AIMS International EMEA régiójának online konferenciája. Az AIMS független H...
vezetoi-coaching  |  2021.07.11 01:50
Érdekes kiragadott kinyomtatott könyvekre vonatkozó statisztikai adatok… Egy könyves csoportban idé...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 27. kedd
Olga, Liliána
30. hét
EZT OLVASTAD MÁR?