10 °C Budapest

Külföldre kényszerül a legendás magyar énekes: "Drámai fordulat"

Pénzcentrum
2013. április 1. 13:03

Orbán Józsi harminc éve játékfüggő, ezért számára a közelmúlt leglesújtóbb híre volt, hogy az új törvények szerint többé nem nyerőgépezhet itthon. Az énekes most külföldön játszik.

"Drámai fordulat, hogy az egész országban megszüntették a nyerőgépeket. Nem vagyok gazdag ember, mindig minimális tétekkel játszom" - mondta el a Borsnak a 100 Folk Celsius énekese.

Orbán Józsi számára csak a miliőről szól az egész, mivel a játék abszolút kikapcsolja őt. "Megiszunk egy-két sört, megosztjuk egymással a sikereinket, kudarcainkat, és ez nagyon jó dolog" - sírta vissza a közelmúlt emlékeit a zenész.

Több évtizednyi pénzdobálás után Orbán már képtelen meglenni nyerőgépek nélkül, képes a fél világot átutazni, hogy hódoljon játékszenvedélyének. "Mindig kihasználom, amikor a zenekarral külföldön koncertezünk, illetve egy barátommal külön is kiugrunk egyszer-kétszer játszani Bécsújhelyre vagy Szlovákiába. Erre rá kell készülni, mert útiköltségre, szállodaszobára is kell költeni" -tette hozzá.JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Októbertől nem játszhatunk

Október közepétől hatályos a játéktermeket, a nyerőgépek üzemeltetését és az e-kaszinókat betiltó szabályozás, a szerencsejátékról szóló törvény módosítása miatt.

A hatályos törvény szerint pénznyerő automatákat ezentúl kizárólag játékkaszinókban lehet üzemeltetni, a korábban kiállított játékterem-engedélyek, valamint a pénznyerő automata üzemeltetésére jogosító engedélyek is hatályukat vesztették.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm