29 °C Budapest

Kiderült: ennyit keresnek a Heti hetes szereplői

Pénzcentrum
2013. január 27. 13:08

Bár korábban arról szóltak a pletykák, hogy adásonként akár félmillió forintot is megkeresnek a Heti hetes sztárjai, Hajós András egy interjúban nemrég elmondta, hogy "mindössze" százezer forintot kapnak hetente a műsor résztvevői.

"Ki az, aki hét év után még jól érzi magát a munkahelyén? Azért, mert mások boldogságot hazudnak, én nem fogok. Ahhoz, hogy az ember akár tíz év után is lelkesen menjen be dolgozni, alapvetően három dolog kell: legyen megfizetve; élvezze, amit csinál; legyen hatása a munkájának. A Heti Hetesben a hét évvel ezelőtti gázsim harmadát kapom, az első feltétel tehát nem teljesül" - mondta Hajós a Magyar Narancs című hetilapnak.

"Baromira idegesít, hogy az emberek szerint mi csillagászati összegeket kaszálunk, és azzal jönnek, hogy már az unokáink vagyonát is megalapoztuk! Ha érdekel, megmondom: a Heti Hetesért adásonként bruttó százezer forintot kapok, mínusz a nyári és téli szünetek" - árulta el Hajós, aki ezek szerint régebben - adásonként - három-százezer forintért szerepelt a műsorban, ám mióta az RTL Klub helyett az RTL II-n fut, harmadolták a fizetését.

Hajós András a Borsnak elmondta: azért beszélt gázsijáról, mert dühíti, hogy van, aki azt hiszi, ők milliós összegeket kapnak adásonként.

A minimálbérnél többet kapnak

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Összehasonlításként: a műsor szereplőinek fizetése kicsivel több, mint az idei minimálbér - igaz, a Heti hetes tagjai hetente keresnek ennyit. A minimálbér idén a tavalyi 93 000 forintról 98 000 forintra, a garantált bérminimum pedig 108 ezerről 114 ezer forintra emelkedett.

HR BLOGGER
hrbonbon  |  2021.07.30 10:11
Ha nem is napi szinten, de viszonylag gyakran kérdeznek meg minket jelöltjeink, hogy hogyan öltözzen...
coachco  |  2021.07.28 17:49
Eszembe jutott egyik barátunk fia, aki járt egy magyarországi követségen, mégpedig a nagykövet meghí...
perfekt  |  2021.07.26 14:27
A számviteli törvény ez évi változásában módosították a számviteli szolgáltatásokra vonatkozó paragr...
hrdoktor  |  2021.07.26 08:31
Nem minden esetben lehet a szervezet jelzőrendszereire hagyatkozni: tudatos kontroll alatt kell tart...
kovacstunde  |  2021.07.21 14:55
  Optimista, derűlátó ember vagyok, de mint mindenkit az életem során engem is értek veszteségek. H...
NAPTÁR
Tovább
2021. július 30. péntek
Judit, Xénia
30. hét
Július 30.
Barátság világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?