24 °C Budapest

Ez az ország legjobb állása: 232 jelentkező, de csak egy maradhat

2011. május 18. 17:32

Összesen 232 jelentkező pályázott az "Ország Legjobb Állása" fantázianevű programra. A Szarvas Város Önkormányzata által meghirdetett pályázat nyertesének, családjával karöltve, egy hónapon keresztül szállodákat és éttermeket kell ingyen tesztelnie.

Az ideális jelentkező, 30 napos, határozott idejű munkaszerződés keretében 2011. augusztusában családjával lehetőséget kap, hogy térítésmentesen kipróbálja, ellenőrizze a Körös-parti város turisztikai látványosságait, szállodáit, éttermeit. És még bruttó 500 ezer forint fizetést is kap. A nyertes elé állított egyetlen követelmény, hogy az élményekről, tapasztalatokról blogbejegyzésekben kell folyamatosan beszámolnia.

Az első fordulóban kiválasztott 232 pályázóra még további két megmérettetés vár. A második körben a tovább jutók írásos feladatokat kapnak, melyeket a megküldéstől számított 15 napon belül kötelesek teljesíteni. (várható határidő: 2011. június 30. )

A Független Hírügynökség megtudta, hogy az ország minden tájáról vannak jelentkezők, főként egy- és többgyermekes családok képviseletében.

A végső kiválasztáson a legjobb pályázatokat beadott, erre legalkalmasabbnak ítélt három pályázó család vesz már csak részt. A családokat július hónapban, előre egyeztetett időben meghívja az Önkormányzat, hogy a független bizottság a családok készségeit, képességeit megismerve dönthessen a győztes pályázók személyéről.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?