Ítélet: súlyos tízmilliókat bukhat Stohl András

2011. március 31. 13:23

Maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetésért 2 év 4 hónap börtönre ítélte a bíróság első fokon Stohl Andrást, emellett 5 évre a vezetéstől és 3 évre a közügyektől is eltiltotta a színészt. Ha Stohl valóban ennyi időt tölt börtönben, akár bő 40 millió forintos fizetéstől is eleshet. Az ítélet nem jogerős, Stohl fellebbezett a bírósági döntés ellen.

Stohl András két év négy hónap börtönbüntetést kapott, ráadásul a perköltséget is meg kell fizetnie. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is. Az ítélet nem jogerős, Stohl fellebbezett a bírósági döntés ellen.

Hónapokkal ezelőtt, a tárgyalás kezdetekor a bíró egyebek mellet megkérdezte a színésztől, hogy mennyi a havi keresete, amire Stohl úgy válaszolt: "másfél millió forint". Így ha a színész-műsorvezető valóban ennyi időt tölt börtönben, 42 millió forinttól biztosan elesik.

Mennyi a nyugdíja Demszky Gábornak? 900 ezres fizetése után alig kap valamit - KATTINTS!

Ugyanakkor néhány hete még arról írtunk, hogy a színész összesen 10 darabban játszik. A Blikk információi szerint a több mint 250 ezer forintos alapgázsija mellett 30-40 ezer forintot kap előadásonként, ami a márciusi 16-i színpadi fellépésével számolva közel egymillió forintot kóstál.

A ValóVilágért havonta 600 ezer forint körüli honoráriumáról, és a szinkronszerepeiért kapott összegekről sem, amelyekkel együtt bizony már nagyjából kétmillió üti a markát (ezzel az összeggel számolva akár 56 millió forinttól is eleshet). Stohl korábbi nyilatkozataiban is elárulta, hogy bizony muszáj eltartania a családját, Ancsika és három lánya megélhetéséről akkor is gondoskodnia kell, ha a bíróság letöltendő szabadságvesztésre fogja ítélni balesete miatt.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Kérdés persze, hogy az ítélet következményeként vajon szerződést bont-e a Nemzeti Színház és az RTL Klub a művésszel, és egyelőre azt sem tudni, másodfokon változik-e az ítélet.

 

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?