22 °C Budapest

A legjobb háziorvosi praxisokat keresik

Pénzcentrum
2010. március 22. 09:32

A háziorvosok és a nővérek társadalmi elismerését, presztízsét szeretné erősíteni az Országos Alapellátási Intézet (OALI), ezért meghirdette "Az év praxisa" pályázatot.

Sokan vannak a háziorvosi praxisban, akik rendkívüli munkát végeznek, anélkül, hogy kirakatban lennének, anélkül, hogy ők lennének a hírek főszereplői. Pedig a 6800 háziorvos kapuőr szerepe nem puszta szlogen, hiszen rajta múlik a beteg sorsa, jó és pontos diagnózisa, hogy időben kerüljön szakorvoshoz, és hogy a megfelelő terápiát kapja - áll a díj alapításának indoklásában.

Az OALI a legjobb háziorvosi praxisok megtalálásához a páciensek segítségét is kéri. A betegek saját történetük beküldésével jelölhetik a háziorvosaikat a díjra.

A pályázat keretében a neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a pályázat honlapján, azévpraxisa.hu oldalon leadott a látogatói szavazatok alapján választják ki azt a három orvost és nővért, akinek az OALI odaítéli "Az év praxisa" díjat.

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét levélben az Országos Alapellátási Intézet címére, a 1135 Budapest, Szabolcs utca 33-35-ra lehet postázni, vagy azevpraxisa.hu ajánló oldalán online lehet beküldeni. A betegek és az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek által beküldendő történetek beérkezési határideje: 2010. november 30.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Szavazni majd ezután, december 6. és 16.között lehet a díj honlapján. A történeteket 1-től 5-ig terjedő skálán pontozhatják az olvasók. A szavazatok alapján legmagasabb pontszámot elérő három történet orvos- nővér főszereplője kapja "Az év praxisa" díjat.

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?