16 °C Budapest

A legjobb háziorvosi praxisokat keresik

Pénzcentrum
2010. március 22. 09:32

A háziorvosok és a nővérek társadalmi elismerését, presztízsét szeretné erősíteni az Országos Alapellátási Intézet (OALI), ezért meghirdette "Az év praxisa" pályázatot.

Sokan vannak a háziorvosi praxisban, akik rendkívüli munkát végeznek, anélkül, hogy kirakatban lennének, anélkül, hogy ők lennének a hírek főszereplői. Pedig a 6800 háziorvos kapuőr szerepe nem puszta szlogen, hiszen rajta múlik a beteg sorsa, jó és pontos diagnózisa, hogy időben kerüljön szakorvoshoz, és hogy a megfelelő terápiát kapja - áll a díj alapításának indoklásában.

Az OALI a legjobb háziorvosi praxisok megtalálásához a páciensek segítségét is kéri. A betegek saját történetük beküldésével jelölhetik a háziorvosaikat a díjra.

A pályázat keretében a neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a pályázat honlapján, azévpraxisa.hu oldalon leadott a látogatói szavazatok alapján választják ki azt a három orvost és nővért, akinek az OALI odaítéli "Az év praxisa" díjat.

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét levélben az Országos Alapellátási Intézet címére, a 1135 Budapest, Szabolcs utca 33-35-ra lehet postázni, vagy azevpraxisa.hu ajánló oldalán online lehet beküldeni. A betegek és az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek által beküldendő történetek beérkezési határideje: 2010. november 30.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Szavazni majd ezután, december 6. és 16.között lehet a díj honlapján. A történeteket 1-től 5-ig terjedő skálán pontozhatják az olvasók. A szavazatok alapján legmagasabb pontszámot elérő három történet orvos- nővér főszereplője kapja "Az év praxisa" díjat.

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?