21 °C Budapest

Online nyelvtanulás? - a munkáltató is jól jár

Pénzcentrum
2007. június 14. 15:13

Megéri-e egy cégvezetőnek az, ha alkalmazottai egy forradalmian új internetes oktatási módszerrel angolul tanulnak, úgy, hogy mindez nem jelent plusz munkát és költséget a cégnek? A válasz egyértelmű: megéri. Persze mindenkiben jogosan megfogalmazódik a kérdés: hogyan lehetséges mindez? Ismert, hogy a cégeknek, alkalmazottaik bruttó bére után - többek között - szakképzési hozzájárulást kell fizetniük, ami a bruttó bér 1,5 százaléka.

Ennek egyharmadát, azaz az összes alkalmazott után fizetett bruttó bérkeret 0,5 százalékát a cég nem köteles befizetni az államnak, ha azt az alkalmazottak képzésére, például angol oktatására fordítja. És miért ne fordítanák rá? Gyorsan belátható, hogy sokkal jobban megéri saját munkatársaink nyelvtudását fejleszteni, mint feleslegesen befizetni ezt az összeget az államkasszába. Minderre persze csak akkor van lehetőség, ha a képző intézet rendelkezik az igénybevételhez szükséges állami akkreditációval.


Magyarország első és egyetlen online nyelviskolája, amely rendelkezik ezzel a jogosítvánnyal az eNyelviskola. Az iskola forradalmian új multimédiás képzése olyan interaktív, egyénre szabott nyelvtanulást biztosít, amely a munkatársaik számára nyelvoktatást nyújtó cégek jellegzetes problémáinak megoldására lett kifejlesztve. Mivel az oktatás náluk teljesen interneten keresztül zajlik (írásbeli és szóbeli képzés!), a munkatársak olyan időpontban tanulhatnak, amikor nekik a legmegfelelőbb, azaz amikor a tanulás nem hátráltatja őket a munkájukban. Így azoknál a cégeknél, ahol az eNyelviskola segítségével kihasználják a szakképzési hozzájárulás általi ingyenes angol nyelvtanulás lehetőségét, a cég vezetői módfelett elégedettek lehetnek. Mert miközben az alkalmazottaik egyre értékesebbé válnak a megszerzett nyelvtudásuk révén, még hálásak is a cégvezetőnek az ingyenes nyelvtanulás lehetőségéért.

HR BLOGGER
perfekt  |  2023.03.22 12:59
Készülnek a számviteli beszámolók, így most a pénzügyi-számviteli munkatársak eléggé elfoglaltak. A...
laskainelli  |  2023.03.22 07:59
A tartós kapcsolatban, mikor túl vannak a párok az építkezés szakaszán és létrejött mindaz, amit cél...
vezetoi-coaching  |  2023.03.21 13:05
Egy angol nyelvű párbeszéd egy AI-val. Semmit se javítottam rajta, még a saját elírásaimat, misspell...
hrdoktor  |  2023.03.20 06:08
A súlyos következményekkel fenyegető magas vérnyomás Magyarországon a becslések szerint minden negye...
legacykft  |  2023.03.17 19:36
A munkahelyi motiváció kérdése egy nagyon sokat emlegetett téma, már-már „lerágott csont”, de egyben...
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 23. csütörtök
Emőke
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?