3 °C Budapest

Dr. Havasi Judit az első nő az Union Biztosító anyavállalatának ügyvezetésében

Pénzcentrum
2006. október 4. 15:06

Dr. Havasi Juditot, az UNION Biztosító igazgatósági tagját 2006. november 1-től megválasztották a WIENER STÄDTISCHE Versicherung AG Vienna Insurance Group (az UNION Biztosító anyavállalata) kibővített ügyvezetésének tagjává.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Az UNION Biztosító osztrák anyavállalata 17 országban 33 vállalattal működik. A kibővített ügyvezetésben 3 Ausztrián kívüli ország képviselője, köztük kettő nem osztrák személy kapott helyet.
Dr. Havasi Judit (31), 2005 óta az UNION Biztosító igazgatósági tagja. 2000 óta dolgozik a Vienna Insurance Group magyarországi leányvállalatánál, jogi tanulmányait Bécsben végezte. A Wiener Städtische kibővített ügyvezetésébe történő megválasztásával első alkalommal képviselteti magát egy hölgy a vezetőségben.
Dr. Günter Geyer, a Wiener Städtische vezérigazgatója így vélekedik: "Szándékosan választottunk osztrák és közép-kelet-európai igazgatósági tagokat a Wiener Städtische kibővített ügyvezetésébe, hogy a csoport jelentős vállalatai a Vienna Insurance Group döntési folyamataiba szorosabban bekapcsolódhassanak. Ezen vállalatok jelentőségét az is alátámasztja, hogy a kibővített ügyvezetés új tagjainak köszönhetően erősödik a regionális piacaink közötti együttműködés és tapasztalatcsere."

Az UNION Biztosító a Vienna Insurance Group tagja.
A Vienna Insurance Group a vezető osztrák biztosítási csoport Közép-Kelet-Európában. Nemzetközi összehasonlításban a Vienna Insurance Group a második legjelentősebb szereplő a régióban.
Ausztrián kívül a Vienna Insurance Group Bulgáriában, Csehországban, Fehéroroszországban, Grúziában, Horvátországban, Lengyelországban, Liechtensteinben, Magyarországon, Németországban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában van jelen. Kirendeltséget üzemeltet Olaszországban és Szlovéniában.
A Wiener Städtische Biztosító mellett a csoporthoz tartozik Ausztriában a Donau Biztosító, a Bank Austria Creditanstalt Biztosító és az UNION Biztosító. A csoport továbbá részesedéssel bír a Wüstenrot és a Sparkassen Biztosítókban.
Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában a Vienna Insurance Group a piacvezetők közé tartozik, hiszen az első illetve a második helyen

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.11.30 08:38
A Kormány 2021. november 2-án benyújtotta az egyes képzéseket és a foglalkoztatást érintő törvények...
hrdoktor  |  2021.11.29 05:13
Vannak olyan életviteli szokások, amelyek észrevétlenül elveszik az energiánkat. [...] Bővebben!
legacykft  |  2021.11.26 18:04
„Az az érzésem, Mónika, hogy kénytelen leszek szembenézni olyan hiedelmeimmel, berögződéseimmel, szo...
coachco  |  2021.11.12 19:58
Aki járt Mádon az elmúlt években, biztos, hogy járt a Szent Tamás dűlő tetején. Csodás a kilátás! Mi...
hrbonbon  |  2021.11.11 14:19
We take the idea of hierarchy for granted in organizations, but we are wrong.  Organizations need n...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 30. kedd
András, Andor
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 30. 14:35