Ingadozó forint, felkészülés a hosszú hétvégére

Pénzcentrum
2005. október 28. 10:36

A forint egy reggeli nagyobb eladási megbízás hatására a 252-es szintig gyengült az euróval szemben a 251 alatti nyitási szintről, de a vételi aktivitás visszahúzta az árfolyamot a 251-es szint közelébe. Az állampapírok másodpiacán vegyes irányú, 3-5 bp-os hozameltérések figyelhetők meg a tegnap késő délutáni szintekhez képest.

eurhufcomp
eurhufcomp

Lengyelországban ma reggel Kazimierz Marcinkiewicz leendő miniszterelnök ismét jelezte, hogy jövő hétfőig mindent megtesz annak érdekében, hogy létrejöjjön a koalíció a Jog és Igazság Pártja (PiS), valamint a Polgári Platform (PO) között. Amennyiben a mai és a holnapi tárgyalások nem vezetnek eredményre, úgy hétfőn újabb, de minden bizonnyal a végső ajánlatát fogja a PO képviselői elé tárni.

Közben a Reuters azt jelentette, hogy Aleksander Kwasniewski lengyel államfő szerint egyre nagyobb az esély a kisebbségi kormány megalakítására. Ez valószínűleg nem lenne túl hosszú ideig életképes formáció.

2005.10.27 17:25
Enyhült a feszültség Lengyelországban - jelentős forinterősödés

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A továbbra is bizonytalan lengyel helyzet, illetve amiatt az, hogy Magyarországon négy napos hétvége következik, a befektetők pozíciózárásokat hajthatnak végre ma, ami az alacsonyabb forgalomban hasonlóan a reggeli esethez, nagyobb kilengéseket is eredményezhet az árfolyamban.

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.05.17 17:06
„...Példás rend, vagy jó kedély? Példás rend vagy az öröm? Van a kötelesség érzése. De mi az első kö...
coachco  |  2021.05.17 13:56
Talán sokan érzik úgy mostanában, végre, kicsit mintha jobb lenne, talán túl vagyunk a nehezén. [.....
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 19. szerda
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
EZT OLVASTAD MÁR?