22 °C Budapest

Cisco Díj a legjobbaknak: a Synergon két kategóriában is győztes lett

Pénzcentrum
2004. február 4. 12:14

A Synergon Informatika Rt. 2003. évben nyújtott kiemelkedő teljesítménye alapján "Az Év Gold Partnere" és "Customer Advocacy Award" kategóriákban nyerte el "Az Év Magyarországi Cisco Partnere" elismerést.

A díjakat tegnap, a Cisco által szervezett sajtókoktélon Száray Loránt a Synergon vezérigazgatója és Montvai Tamás divízióigazgató vette át Budafoki Róbertől, a Cisco Systems Magyarország Country Managerétől. A Cisco Systems Magyarország ötödik alkalommal osztotta ki az "Év Magyarországi Cisco Partnere" díjat, amelyet 10 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor.

A Synergon idén is Gold Partner
"Az Év Gold Partnere" díjat a Synergon Informatika Rt. kapta kulcsrakész hálózatintegrációs projektek sikeres megvalósításáért és a stratégiai technológiák - IP telefónia, tartalomszolgáltató hálózatok, VPN-hálózatbiztonság - terén elért sikereiért. A Synergon szakértelmét és tapasztalatait bizonyítja, hogy Magyarországon 1997-ben elsőként érte el és azóta minden évben sikerrel megújítja Cisco Certified Gold Partner-i minősítését.

Ugyancsak a Synergon nyerte el a "Customer Advocacy Award" elnevezésű díjat, a Cisco értéknövelt professzionális szolgáltatásainak sikeres hazai bevezetéséért.

A Synergon számára nagy megtiszteltetés, hogy a Cisco - az egyik legrégebbi és legjelentősebb partnere - folyamatosan értékeli munkáját és minden esetben elégedettségét fejezi ki, mint idén is ezzel a két díjjal. A Synergon eddigi hagyományait folytatva továbbra is piacvezető kíván maradni, amit csak abban az esetben tud fenntartani, ha piacvezető gyártók technológiáit innovatív szemlélettel alkalmazza megoldásaiban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Cisco Systems üzleti filozófiája, hogy értéket nyújtani csak a partnerekkel folytatott közös munkával és a tapasztalatok megosztásával lehet. A Cisco ezért értékeli nagyra, hogy kiváló partnerekkel dolgozhat együtt, a díj átadásával pedig a legjobbak iránti nagyrabecsülését és köszönetét szeretné kifejezni.

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
ajovomunkahelye  |  2022.05.12 15:40
Ahogy a legutóbbi blogposztban bemutattuk, a „Talent Uprising”, azaz „A munkavállalók lázadása” névr...
laskainelli  |  2022.05.12 10:14
A pandémia két éve, majd az azt követő háborús helyzet jócskán megtépázta sok ember idegeit, úgyhogy...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?