16 °C Budapest

Cisco Díj a legjobbaknak: a Synergon két kategóriában is győztes lett

Pénzcentrum
2004. február 4. 12:14

A Synergon Informatika Rt. 2003. évben nyújtott kiemelkedő teljesítménye alapján "Az Év Gold Partnere" és "Customer Advocacy Award" kategóriákban nyerte el "Az Év Magyarországi Cisco Partnere" elismerést.

A díjakat tegnap, a Cisco által szervezett sajtókoktélon Száray Loránt a Synergon vezérigazgatója és Montvai Tamás divízióigazgató vette át Budafoki Róbertől, a Cisco Systems Magyarország Country Managerétől. A Cisco Systems Magyarország ötödik alkalommal osztotta ki az "Év Magyarországi Cisco Partnere" díjat, amelyet 10 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor.

A Synergon idén is Gold Partner
"Az Év Gold Partnere" díjat a Synergon Informatika Rt. kapta kulcsrakész hálózatintegrációs projektek sikeres megvalósításáért és a stratégiai technológiák - IP telefónia, tartalomszolgáltató hálózatok, VPN-hálózatbiztonság - terén elért sikereiért. A Synergon szakértelmét és tapasztalatait bizonyítja, hogy Magyarországon 1997-ben elsőként érte el és azóta minden évben sikerrel megújítja Cisco Certified Gold Partner-i minősítését.

Ugyancsak a Synergon nyerte el a "Customer Advocacy Award" elnevezésű díjat, a Cisco értéknövelt professzionális szolgáltatásainak sikeres hazai bevezetéséért.

A Synergon számára nagy megtiszteltetés, hogy a Cisco - az egyik legrégebbi és legjelentősebb partnere - folyamatosan értékeli munkáját és minden esetben elégedettségét fejezi ki, mint idén is ezzel a két díjjal. A Synergon eddigi hagyományait folytatva továbbra is piacvezető kíván maradni, amit csak abban az esetben tud fenntartani, ha piacvezető gyártók technológiáit innovatív szemlélettel alkalmazza megoldásaiban.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Cisco Systems üzleti filozófiája, hogy értéket nyújtani csak a partnerekkel folytatott közös munkával és a tapasztalatok megosztásával lehet. A Cisco ezért értékeli nagyra, hogy kiváló partnerekkel dolgozhat együtt, a díj átadásával pedig a legjobbak iránti nagyrabecsülését és köszönetét szeretné kifejezni.

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
perfekt  |  2021.05.10 16:26
A közelmúltban olvashattunk arról, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06