Cisco Díj a legjobbaknak: a Synergon két kategóriában is győztes lett

Pénzcentrum
2004. február 4. 12:14

A Synergon Informatika Rt. 2003. évben nyújtott kiemelkedő teljesítménye alapján "Az Év Gold Partnere" és "Customer Advocacy Award" kategóriákban nyerte el "Az Év Magyarországi Cisco Partnere" elismerést.

A díjakat tegnap, a Cisco által szervezett sajtókoktélon Száray Loránt a Synergon vezérigazgatója és Montvai Tamás divízióigazgató vette át Budafoki Róbertől, a Cisco Systems Magyarország Country Managerétől. A Cisco Systems Magyarország ötödik alkalommal osztotta ki az "Év Magyarországi Cisco Partnere" díjat, amelyet 10 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor.

A Synergon idén is Gold Partner
"Az Év Gold Partnere" díjat a Synergon Informatika Rt. kapta kulcsrakész hálózatintegrációs projektek sikeres megvalósításáért és a stratégiai technológiák - IP telefónia, tartalomszolgáltató hálózatok, VPN-hálózatbiztonság - terén elért sikereiért. A Synergon szakértelmét és tapasztalatait bizonyítja, hogy Magyarországon 1997-ben elsőként érte el és azóta minden évben sikerrel megújítja Cisco Certified Gold Partner-i minősítését.

Ugyancsak a Synergon nyerte el a "Customer Advocacy Award" elnevezésű díjat, a Cisco értéknövelt professzionális szolgáltatásainak sikeres hazai bevezetéséért.

A Synergon számára nagy megtiszteltetés, hogy a Cisco - az egyik legrégebbi és legjelentősebb partnere - folyamatosan értékeli munkáját és minden esetben elégedettségét fejezi ki, mint idén is ezzel a két díjjal. A Synergon eddigi hagyományait folytatva továbbra is piacvezető kíván maradni, amit csak abban az esetben tud fenntartani, ha piacvezető gyártók technológiáit innovatív szemlélettel alkalmazza megoldásaiban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Cisco Systems üzleti filozófiája, hogy értéket nyújtani csak a partnerekkel folytatott közös munkával és a tapasztalatok megosztásával lehet. A Cisco ezért értékeli nagyra, hogy kiváló partnerekkel dolgozhat együtt, a díj átadásával pedig a legjobbak iránti nagyrabecsülését és köszönetét szeretné kifejezni.

HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.06.06 09:24
Kutatási eredmények szerint a gyakori digitális média használat körülbelül 10%-kal növeli az ADHD-ra...
perfekt  |  2024.06.04 14:41
A Perfekt Zrt. megkapta a Pénzügyminisztériumtól a Határozatot az Adótanácsadói és az Okleveles adós...
coachco  |  2024.06.02 21:06
A május végi hétvégén zajló Zöld Civil Országos Találkozó sokkal jobb élmény volt, mint amire számít...
laskainelli  |  2024.05.30 21:29
A nyár a felfrissülés, a kaland, a fény és a pihenés időszaka, számos lehetőséget kínál, hogy feltöl...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem