2019. március 20. szerda Klaudia

Leállás a magyar banknál: rendszerhiba, nincs netbank


Több olvasónk is jelezte, hogy nem működik az Erste Bank NetBankja, így jelen pillanatban a ügyfelek nem tudnak az internetes felületről utalást indítani. A fiókok zavartalanul üzemelnek, és a kártyás fizetés is működik.

Frissítés! Az ERSTE Bank péntek délután 15 óra magasságában jelezte, hogy a technikai problémát elhárították, minden szolgáltatás zavartalanul működik.

Technikai okok miatt péntek délután az Erste Bank NetBankjába nem lehet belépni - kaptuk a hírt több olvasónktól is. Nem lehet hozzáférni online felületen sem a lakossági, sem a privát, sem pedig a vállalati számlákhoz. A fiókokban továbbra is lehet ügyet intézni, és a bank által kibocsátott kártyák, valamint az ATM-ek is működnek.


A Pénzcentrum azt a tájékoztatást kapta az ERSTE Banktól, hogy átmentei rendszerhibáról van szó, és már dolgoznak a szakemberek az elhárításán.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS