2019. július 18. csütörtök Frigyes

Jó hír a családoknak: többen lehetnek jogosultak a támogatásra

  • 2019. május 17. péntek 08:15

Megváltozhat a családvédelmi akcióterv egyik eleme, miután a minisztérumhoz sok panasz érkezett - írja az mfor.hu.

Az eddigi szabályozás szerint a nem kaphatták meg azok a családok a 4 millió forintos jelzálogtámogatást, akiknek a gyereke tavaly vagy idén született, és egyszer már beadták kérelmüket az 1 millió forintra, amelyre eddig jogosultak voltak. Így viszont 3 millió forinttól estek el.

A 4 millió forintra július 1-től lehet beadni az igényt, de csak az kaphatja meg, aki korábban még nem részesült az akkor még alacsonyabb összegű támogatásban - legalábbis a jelenleg hatályos szabályozás szerint. A lap birtokába jutott levél szerint viszont olyan sok panasz érkezett az EMMI-hez, hogy a tárcán belül kezdeményezték a rendelkezés felülvizsgálatát.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS