2020. augusztus 8. szombat László

Jó hír a családoknak: többen lehetnek jogosultak a támogatásra

  • 2019. május 17. péntek 08:15

Megváltozhat a családvédelmi akcióterv egyik eleme, miután a minisztérumhoz sok panasz érkezett - írja az mfor.hu.

Az eddigi szabályozás szerint a nem kaphatták meg azok a családok a 4 millió forintos jelzálogtámogatást, akiknek a gyereke tavaly vagy idén született, és egyszer már beadták kérelmüket az 1 millió forintra, amelyre eddig jogosultak voltak. Így viszont 3 millió forinttól estek el.

A 4 millió forintra július 1-től lehet beadni az igényt, de csak az kaphatja meg, aki korábban még nem részesült az akkor még alacsonyabb összegű támogatásban - legalábbis a jelenleg hatályos szabályozás szerint. A lap birtokába jutott levél szerint viszont olyan sok panasz érkezett az EMMI-hez, hogy a tárcán belül kezdeményezték a rendelkezés felülvizsgálatát.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.