6 °C Budapest

Ezek a magyarok soha nem mennek bankba: nekik van igazuk?

2019. május 30. 17:59

Egy év alatt több mint kétszeresére 10,4 milliárdra emelkedett az új online személyi kölcsön folyósítások összege az OTP Banknál 2018-ban. A hitelintézet online személyi kölcsönének népszerűsége idén is töretlen; az év első negyedévében 350 százalékkal nőtt a teljesen online igényelt személyi kölcsönök száma az egy évvel korábbi adatokhoz képest. Az OTP Bank szakértői arra számítanak, hogy az idei évben még nagyobb jelentősége lesz az online értékesítési csatornának.

Jelentősen bővült az online személyi kölcsön folyósítások száma és az újonnan kihelyezett hitelek összege 2018-ban az OTP Banknál - írják közleményükben. Az online igénylés után folyósított kölcsönök összege több mint duplájára emelkedett és elérte a 10,4 milliárd forintot a tavalyi év során.

Online személyi kölcsönökért keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát!

A tavalyi év sikerei után újabb kimagasló eredményt ért el a hitelintézet az online személyi kölcsönök értékesítésében. Az online személyi kölcsön igénylések száma 2019 első negyedévében ugyanis összesen 350 százalékkal haladta meg az egy évvel korábban mért adatokat.

A kimagasló eredmény elsődleges oka az OTP Bank fejlesztéseiben keresendő, tavaly ugyanis a hitelintézet elérhetővé tette az online igénylést azok számára is, akiknek más pénzintézetnél vezetett számlájukra érkezik a fizetésük.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Az OTP Banknál mindig arra törekszünk, hogy olyan fejlesztéseket hajtsunk végre, amelyek valódi megoldást kínálnak ügyfeleink igényeire, mindezt gyorsan, kényelmesen és biztonságosan. Az eredmények azt igazolják, hogy az online igényelhető személyi kölcsön esetében ez sikerült. A kihelyezett volumen kapcsán az látszik, hogy 2017 és 2018 között több mint duplájára emelkedett az összeg. Az emelkedő tendencia pedig idén folytatódik, hiszen az első negyedévben az online csatornákon keresztül három és félszer annyi személyi kölcsönt helyeztünk ki, mint a tavalyi év azonos időszakában.

- mondta el Györkei Krisztián, az OTP Bank fogyasztási hitelek termékfejlesztési vezetője. Az OTP Bank szakértői az idei évben közel 40 százalékos volumen növekedésre számítanak a teljesen online személyi kölcsön értékesítésben.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. április 19. 06:01
A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente...
MEDIA1  |  2024. április 18. 19:12
Az előző felelős szerkesztő több mint három év után távozott a népszerű YouTube-csatorna stábjának é...
Bankmonitor  |  2024. április 18. 16:39
Az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség kiterjesztésre kerül a postára is, ez a javaslat látott napv...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 18. 14:37
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem