Csendben készül a végtörlesztésre az AXA

2011. október 7. 17:40

Nem kíván agresszívan részt venni a forinthitel háborúban az AXA Bank. Jelenleg nincs is lehetőség más banknál végtörlesztésre szánt forinthitel felvételére a banknál, de hamarosan bejelentenek egy olyan 11-12 százalékos THM-mel kínált hitelt, melyet már a végtörlesztők is igényelhetnek.

Jelenleg az AXA bank nem kínál hitelkiváltási célú kölcsönöket más pénzintézeteknél fennálló kölcsönök kiváltására. "Hamarosan bejelentjük hitelkiváltásra is alkalmas ajánlatunkat, ami a jelenlegi 5 éves kamatperiódusú Stabilitás hitelünkre épül majd az augusztusban bejelentett HaviFix kockázatmérséklő csomagunkkal... Pontos kamatszintet a termékfejlesztés jelenlegi szakaszában még nem tudunk mondani, de úgy látjuk, hogy a gazdasági, világgazdasági folyamatok és a jelenleg látható kockázatok mellett átlagosan 11-12% körüli THM mellett tudjuk kínálni, a felelős hitelezés elveit betartva" - válaszolta a bank kérdésünkre.

A hitelek iránti keresletnövekedés, és a végtörlesztés miatt felhalmozódó papírmunka is több kockázatot jelent a nagyobb hitelintézeteknek számára. Az AXA kérdésünkre elmondta: akár más területekről való létszám átcsoportosításokkal, de teljesíteni akarja a beérkező kérelmeket.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?