19 °C Budapest

Nagy bajban a villalakó szülei: a frankhitel után már a rezsit sem bírják fizetni

2011. március 15. 14:02

A korábbi várakozásokkal ellentétben megúszta a múlt hétvégi párbajt Éva, a törtető villalakó, ezzel egy lépéssel közelebb került a főnyereményhez. A pénz nem csak neki, hanem a családjának is jól jönne. A lány egyelőre nem tudhatja, hogy a szülei a házukat terhelő svájci frank alapú hitel mellett jó ideje már a rezsit sem tudják fizetni.

Elkerülte a párbajt, így maradhat a villában VV Éva, így megmaradt az esélye a végső győzelemre és az azzal járó pénzdíjra. A milliók nem jönnének rosszul a lány családjának sem, akik súlyos anyagi gondokkal küzdenek.

Éva nem tudhatja, hogy a kinti világban családja mekkora bajba került. A házuk rezsijét már jó ideje nem tudják fizetni a behajtóktól rettegő szülei, ahogyan a hitelüket sem. A lány már a valóságshowba bekerülésekor elmondta, hogy segítene a családján, ha ő nyerné a játékot.

Állítólag a főiskolai tanulmányait is a pénz miatt kellett abbahagynia (az sem segített, hogy még az Erotika Kiállításon is fellépett egy kis tandíjra-valóért). Édesanyja megerősítette, hogy a lány az anyagiak miatt nem folytatta az iskolát, apja akkor veszítette el munkáját, Éva tandíja pedig 200 ezer forint volt félévente.

Az apa azóta sem kapott munkát, csak az anya pénzéből élnek Békéscsabán. Svájci frank alapú hitel van a házukon, melyet egy ideje maguk próbálnak értékesíteni, még mielőtt a végrehajtók megteszik helyettük.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 18. 06:11
Az Alaskan Airlines igen nagy port kavart a légitársaságok világában, amikor februárban első nagy ha...
MEDIA1  |  2022. május 17. 20:47
A felület alapítója Kövesdi Gábor, aki maga is közösségi finanszírozással indított korábban vállalko...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?