17 °C Budapest

Auchan hitelek: holnaptól Oney néven fut az Accord

2009. szeptember 30. 12:02

2009. október 1-jétől az Accord Magyarország Zrt. összhangban az anyacég (Banque Accord) stratégiájával és törekvéseivel Oney Magyarország Zrt. néven folytatja tevékenységét Magyarországon.

A névváltás természetesen nem fogja érinteni a szolgáltatások díjszabását, megszokott minőségét, vagy az ügyfelekkel kötött szerződéseket, mindössze egy új, friss arculatot és vállalati imázst jelent.

Az Accord Magyarország Zrt.-t a Banque Accord S.A. és a Magyar Cetelem Bank Zrt. alapította. Az Accord Magyarország Zrt.-t 2004. május 25-én jegyezte be a Fővárosi Cégbíróság.

A Banque Accord S.A.

Az Auchan-csoport 100%-os tulajdonában lévő bank, amelyet 1982-ben alapítottak. Az Auchan-csoport a világ 6. legnagyobb hipermarket láncát birtokolja. A Banque Accord-nak 2008 végéig több, mint 6 millió ügyfele van, 10 ország pénzügyi piacán van jelen - Franciaország, Portugália, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Kína, Románia és Ukrajna. 1700 főt alkalmaz világszerte. A Banque Accord 7,7 milliárd eurós forgalmat bonyolított különböző kártyáival 2008-ban. Több, mint 6.000 elfogadóhelyen van jelen. Áruhitelezéssel, hitelkártyákkal, személyi kölcsönnel, biztosításokkal és megtakarítási lehetőségekkel áll ügyfelei rendelkezésére.

2008-ban 4%-al nőtt a kihelyezett hitelállomány, valamint 500.000 új ügyfelet szerzett.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Magyar Cetelem Bank Zrt.-t

1996. novemberében alapították. Tulajdonosa 100%-ban a Cetelem S. A. A Cetelem S. A. a BNP Paribas Csoport tagja, amely az euró zóna 2. legnagyobb pénzügyi csoportja és a világ első 8 csoportjának egyike. A Magyar Cetelem francia alapítója és tulajdonosa a Cetelem S. A. Európában piacvezető a fogyasztási hitelek terén.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. október 3. 10:56
Önállóan vagy életbiztosításod mellett kiegészítként vásárolhatsz olyan biztosítást, amely a leggyak...
MEDIA1  |  2022. október 3. 10:09
Idén már tizedik alkalommal a címlapon is Dézsi Csaba András szerepel.
Holdblog  |  2022. október 3. 06:35
Másnak nem furcsa ez a közismert szlogen? Idnként elbukkan és sose tudom, mit jelent. Ha azt mondom,...
Kasza Elliott-tal  |  2022. szeptember 30. 22:01
Adtam és vettem is, és osztalékemelések is voltak, de alapveten most pénzt gyjtök a késbbi vásárláso...
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?