17 °C Budapest

Auchan hitelek: holnaptól Oney néven fut az Accord

2009. szeptember 30. 12:02

2009. október 1-jétől az Accord Magyarország Zrt. összhangban az anyacég (Banque Accord) stratégiájával és törekvéseivel Oney Magyarország Zrt. néven folytatja tevékenységét Magyarországon.

A névváltás természetesen nem fogja érinteni a szolgáltatások díjszabását, megszokott minőségét, vagy az ügyfelekkel kötött szerződéseket, mindössze egy új, friss arculatot és vállalati imázst jelent.

Az Accord Magyarország Zrt.-t a Banque Accord S.A. és a Magyar Cetelem Bank Zrt. alapította. Az Accord Magyarország Zrt.-t 2004. május 25-én jegyezte be a Fővárosi Cégbíróság.

A Banque Accord S.A.

Az Auchan-csoport 100%-os tulajdonában lévő bank, amelyet 1982-ben alapítottak. Az Auchan-csoport a világ 6. legnagyobb hipermarket láncát birtokolja. A Banque Accord-nak 2008 végéig több, mint 6 millió ügyfele van, 10 ország pénzügyi piacán van jelen - Franciaország, Portugália, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Kína, Románia és Ukrajna. 1700 főt alkalmaz világszerte. A Banque Accord 7,7 milliárd eurós forgalmat bonyolított különböző kártyáival 2008-ban. Több, mint 6.000 elfogadóhelyen van jelen. Áruhitelezéssel, hitelkártyákkal, személyi kölcsönnel, biztosításokkal és megtakarítási lehetőségekkel áll ügyfelei rendelkezésére.

2008-ban 4%-al nőtt a kihelyezett hitelállomány, valamint 500.000 új ügyfelet szerzett.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Magyar Cetelem Bank Zrt.-t

1996. novemberében alapították. Tulajdonosa 100%-ban a Cetelem S. A. A Cetelem S. A. a BNP Paribas Csoport tagja, amely az euró zóna 2. legnagyobb pénzügyi csoportja és a világ első 8 csoportjának egyike. A Magyar Cetelem francia alapítója és tulajdonosa a Cetelem S. A. Európában piacvezető a fogyasztási hitelek terén.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 19. 17:45