-2 °C Budapest

Auchan hitelek: holnaptól Oney néven fut az Accord

2009. szeptember 30. 12:02

2009. október 1-jétől az Accord Magyarország Zrt. összhangban az anyacég (Banque Accord) stratégiájával és törekvéseivel Oney Magyarország Zrt. néven folytatja tevékenységét Magyarországon.

A névváltás természetesen nem fogja érinteni a szolgáltatások díjszabását, megszokott minőségét, vagy az ügyfelekkel kötött szerződéseket, mindössze egy új, friss arculatot és vállalati imázst jelent.

Az Accord Magyarország Zrt.-t a Banque Accord S.A. és a Magyar Cetelem Bank Zrt. alapította. Az Accord Magyarország Zrt.-t 2004. május 25-én jegyezte be a Fővárosi Cégbíróság.

A Banque Accord S.A.

Az Auchan-csoport 100%-os tulajdonában lévő bank, amelyet 1982-ben alapítottak. Az Auchan-csoport a világ 6. legnagyobb hipermarket láncát birtokolja. A Banque Accord-nak 2008 végéig több, mint 6 millió ügyfele van, 10 ország pénzügyi piacán van jelen - Franciaország, Portugália, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Kína, Románia és Ukrajna. 1700 főt alkalmaz világszerte. A Banque Accord 7,7 milliárd eurós forgalmat bonyolított különböző kártyáival 2008-ban. Több, mint 6.000 elfogadóhelyen van jelen. Áruhitelezéssel, hitelkártyákkal, személyi kölcsönnel, biztosításokkal és megtakarítási lehetőségekkel áll ügyfelei rendelkezésére.

2008-ban 4%-al nőtt a kihelyezett hitelállomány, valamint 500.000 új ügyfelet szerzett.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1,5 millió forintot igényelnél, 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 929 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 958 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Magyar Cetelem Bank Zrt.-t

1996. novemberében alapították. Tulajdonosa 100%-ban a Cetelem S. A. A Cetelem S. A. a BNP Paribas Csoport tagja, amely az euró zóna 2. legnagyobb pénzügyi csoportja és a világ első 8 csoportjának egyike. A Magyar Cetelem francia alapítója és tulajdonosa a Cetelem S. A. Európában piacvezető a fogyasztási hitelek terén.

PC BLOGGER & PODCASTER
Kasza Elliott-tal  |  2023. december 2. 18:51
Nem vettem és nem adtam el semmit. Van egy nyitott vételi megbízásom Altriára 39 dolláron, várom, ho...
MEDIA1  |  2023. december 2. 11:42
A meggyanúsított Kiss Dénes rágalmazási pert indít Parászka Boróka újságíró ellen.
Bankmonitor  |  2023. december 2. 09:00
Az OTP Bank által közzétett kutatás alapján a magyarok számára fontos az öngondoskodás, különösen a...
Holdblog  |  2023. december 2. 07:01
A héten elstartolt az első olyan légi járat, ami használt sütőolajból és más biomasszából, szemétből...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 3. vasárnap
Ferenc, Olívia
48. hét
December 3.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem