1 °C Budapest

Címke: oney magyarország zrt (13 cikk)

Pénzcentrum | 2012. október 7. 10:29

Gondolkodjunk jövő időben! (x)

Mi lesz 10 vagy 20 év múlva? Megélünk majd a nyugdíjunkból? Felkészülhetünk valahogy a váratlanra a mostani bizonytalanság ellenére is? Valamit kezdenünk kell a pénzünkkel, befektetni, takarékoskodni. Elvégre a jövőnkről van szó! Az viszont elengedhetetlen, hogy tényleg a saját igényeinknek és lehetőségeinknek megfelelően, felelősségteljesen döntsünk. Ebben segít Kósa Zoltán, az AXA Biztosító vezérigazgatója.

MTI | 2012. június 22. 15:15

Mégsem zárja be miskolci és szegedi fiókját az AXA

Az AXA Bank a korábbi terveivel ellentétben mégsem zárja be miskolci és szegedi fiókjait, így az ügyfélcentrumok július 1-jén lezáruló összevonása után nyolc régióközpontot működtet majd - közölte az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe.

Pénzcentrum | 2012. május 4. 09:49

Hitelezés Magyarországon - Jelentkezzen konferenciánkra!

A csalódások és megrázkódtatások hónapjain van túl a magyar bankszektor. Bár a legnagyobb sokkokon talán már átesett a piac minden szereplője, a növekedés motorjai egyelőre alig látszódnak. Befagyott hitelezéssel, folyamatos alkalmazkodási kényszerrel a növekedési lehetőségek beszűkülésével küzdenek a hitelintézetek. Mindezek fényében vajon milyen mértékben képes betölteni a bankszektor a magyar gazdaság zavartalan működéséhez és várva várt fellendüléséhez szükséges közvetítő szerepét? Hol az alkalmazkodás határa és hogy fog kinézni az ágazat a következő években? Kit és hogyan hiteleznek a jövőben?

Pénzcentrum | 2009. szeptember 30. 12:02

Auchan hitelek: holnaptól Oney néven fut az Accord

2009. október 1-jétől az Accord Magyarország Zrt. összhangban az anyacég (Banque Accord) stratégiájával és törekvéseivel Oney Magyarország Zrt. néven folytatja tevékenységét Magyarországon.

Pénzcentrum | 2009. január 9. 09:10

Újra magyar érme lett az év érméje!

A Magyar Nemzeti Bank által 2007-ben a "Magyar várak" sorozatban a gyulai várat ábrázoló 5000 forintos ezüst emlékérme lett az "Év érméje". A díj sorsáról a nagyközönség szavazatai döntöttek.

Pénzcentrum | 2008. július 21. 12:00

Ígéretes részvények egy kosárban

A "feltörekvő Európa", Közel-Kelet, valamint Afrika részvénypiacaiba fektet a Budapest Bank (GE Money Bank) új, privát banki ügyfeleknek szánt befektetési alapja. Az EMEA országok különböző gazdasági ágazataiba fektető GE Money EMEA Részvény Alap a hosszabb távon tervező, magasabb hozam reményében az átlagosnál magasabb kockázatot vállalni hajlandó befektetők számára készült.