10 °C Budapest

Újdonságok az OTP Életjáradéktól: 24 órás a védelem

Pénzcentrum
2007. szeptember 12. 12:55

A mai napon mutatta be a nagyközönségnek legújabb innovációit az OTP Életjáradék Ingatlanbefektető Zrt. egy sajtótájékoztató keretében. Az idei évben 200 milliárd forintnyi jelzáloghitelt folyósító OTP Bank egyik sikertermékeként értékelte az életjáradék konstrukciót a bank retail üzletágának vezérigazgató helyettese, Kovács Antal.

Az OTP Életjáradék ezentúl kiegészítő szolgáltatásokat nyújt majd az alaptermék mellé, többek között az ügyfelek a Gondozási csomag adta biztonságot és az Életjáradék Kártya adta előnyöket is kiaknázhatják. Előbbi esetébe egy kedvezményesen megvásárolható készülék segítségével az időskorú ügyfelek szociális, egészségügyi és egyéb szolgáltatásokat érhetnek el az OTP Életjáradék Életvonalon keresztül.

Utóbbi pedig kedvezményes üdülési és vásárlási lehetőséget biztosít 1500 üzletben országszerte, 5-10-15 százalékig. Az üdülési lehetőségeket az Életet az Életnek nyugdíjasklub hálózatán keresztül használhatják majd ki az ügyfelek.

Az életjáradék programban továbbra is a 65 év feletti, 100 százalékos tulajdoni aránnyal rendelkező időskorúak vehetnek részt, akik az ingatlan forgalmi értékének 33 százalékáig előleget igényelhetnek, ezután pedig rendszeres, inflációkövető kifizetésekben részesülnek.

Újdonságot jelent a fent leírtak mellet az is, hogy a jelzáloghitelt kiváltó életjáradékot ezután már abban az esetben is igénybe vehetik az ügyfelek, ha a fennálló tőketartozásuk meghaladja a 33 százalékos előleget, abban az esetben, ha nem éri el az ingatlan piaci értékének 50 százalékát.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hild Imre, az OTP Életjáradék Ingatlanbefektető Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy jelenleg 10 milliárdosra tehető az általuk kezelt ingatlanállomány, de annak mérete dinamikusan havonta 1 milliárd forint felett növekszik

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2024. április 22. 07:55
Mekkora most a szakadék a férfiak és a nők nyugdíja között? Melyik országrészben a legmagasabb az át...
MEDIA1  |  2024. április 22. 07:29
Az amerikai képviselőház szombaton megszavazta a TikTok betiltását, amennyiben az alkalmazás tulajdo...
Holdblog  |  2024. április 22. 06:24
Ez csak egy politikai üzenet mondta Zsiday Viktor a Partizán vendégeként arról, hogy a kormányzat az...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm