Egyperces online előzetes hitelbírálat és Webáruház csak a Citibanknál

Pénzcentrum
2007. július 30. 10:35

A Citibank Zrt. meglévő és potenciális ügyfelei most mindössze egy perc alatt megtudhatják, hogy megfelelnek-e a Citibank hitelkártya- és személyi kölcsön igénylés alapkövetelményeinek. A bank www.citibank.hu internetes honlapján található online regisztrációs kérdéssor kitöltése után az előzetes hitelbírálat most mindössze egy percet vesz igénybe. Ha az előzetes hitelbírálat pozitív eredményű, az ügyfelek a Citi Webáruházban tájékozódhatnak a Citibank-hitelkártyákról és személyi kölcsönökről, illetve az akciós ajánlatokról. A lehetséges hitelkeretük ismeretében itt akár ki is választhatják a számukra legmegfelelőbb termékeket, melyet a későbbiekben igényelni kívánnak. A szolgáltatás a hét minden napján, 24 órában elérhető.


"A Citibank egyperces előzetes hitelbírálata a Citi Webáruház átfogó kínálatába integráltan jelenleg egyedülállóan rugalmas megoldást jelent az ügyfelek kényelme és a termékigénylés gyorsasága terén. Újabb kiemelkedő innovációval jelentkezünk tehát, mind a magyar piac vonatkozásában, mind az Európa, Közel-Kelet és Afrika régió pénzügyi szektorában." - mondta Batara Sianturi, a Citibank Zrt. lakossági üzletágának vezetője."
"Ezzel az új innovációval egy újabb lépést tettünk értékesítési stratégiánk megvalósítása terén, melynek célja, hogy a lehető leggyorsabbá és legkényelmesebbé tegyük ügyfeleink kiszolgálását és a velünk való kapcsolattartást. - tette hozzá Sianturi úr.

Jelenleg az online regisztrációt és a pozitív eredményű előzetes hitelbírálatot követően az ügyfelekkel telefonon veszik fel a kapcsolatot, hogy egy Citibank-üzletkötőhöz vagy egy Citibank-fiókhoz, illetve hitelközponthoz irányítsák őket a termékigénylés lebonyolítása végett.

A közeljövőben számos új és egyedi fejlesztéssel bővül ez a szolgáltatás annak érdekében, hogy még egyszerűbbé, gyorsabbá és kényelmesebbé tegyék az ügyfelek számára a termékekhez való hozzájutást. A fejlesztések részleteiről a bevezetést követően adnak tájékoztatást.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 17. 20:47
A felület alapítója Kövesdi Gábor, aki maga is közösségi finanszírozással indított korábban vállalko...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Kiszámoló  |  2022. május 17. 12:43
A múltkori Wise fiaskó után kerestem valami számlacsomagot, ahonnan olcsón/ingyen tudok utalni, a vé...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?