7 °C Budapest

Olcsóbb az üzemanyag a Budapest Bank új hitelkártyájával

Pénzcentrum
2007. április 19. 13:51

A Budapest Bank új GO! Kártyájával a bank ügyfelei valamennyi hazai és külföldi benzinkútnál jelentős - az első fél év során 6 százalékos, a későbbiekben pedig 3 százalékos - kedvezményt érhetnek el tankolásaik és vásárlásaik során. A GO! Kártya birtokosai ezen felül bármely termék vagy szolgáltatás árából - a kezdeti időszakban 2 százalékos, azt követően pedig 1 százalékos - kedvezményt kapnak. A Budapest Bank ügyfelei - a kártya által biztosított akár egymillió forintos hitelkeret révén - olcsóbban vásárolhatnak élelmiszereket, ruhákat, könyveket, kozmetikai, háztartási és műszaki cikkeket, s vehetnek igénybe különféle szolgáltatásokat is. A GO! Kártyát a bank kedvezményes, 1000 forintos első éves díjjal kínálja ügyfeleinek.

"A GO! Kártya bevezetését megelőző kutatásaink visszaigazolták, hogy az ügyfelek elsősorban azokat a hitelkártyákat részesítik előnyben, amelyek a rugalmas és biztonságos használat mellett, kézzelfogható anyagi előnyhöz juttatják őket." - mondta Paragi Zoltán, a Budapest Bank hitelkártya üzletágának vezetője. "A GO! Kártya használói a plasztiklap révén akár 45 napos kamatmentes vásárlási kerethez juthatnak, s emellett a MasterCard Standard típusú hitelkártyával hazánkban mintegy 20 ezer, míg világszerte közel 15 millió elfogadóhelyen fizethetnek és spórolhatnak is egyben" - tette hozzá.

A július 16-ig tartó promóciós időszak alatt igényelt GO! Kártyák birtokosai - a szerződéskötést követő fél év során - 6 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak bármely hazai és külföldi benzinkútnál, s további 2 százalékot takaríthatnak meg egyéb vásárlásaik alkalmával. Az ügyfelek ezáltal - 270 forintos üzemanyagár esetén - havi 1620 forintot takaríthatnak meg, amennyiben két alkalommal 50 liter benzint tankolnak (benzinkutaknál történő vásárlás esetén az ügyfelek havonta legfeljebb 30 ezer forint után vehetik igénybe a visszatérítést). További 1200 forint megtakarítást érhetnek el az adott hónapban, ha 60 ezer forintért vásárolnak bármilyen terméket vagy szolgáltatást. A kártyabirtokosok így az első fél év során közel 17 ezer forintot spórolhatnak a GO! Kártyával, amennyiben fennálló hiteltartozásukat minden hónapban, teljes egészében kiegyenlítik. A Budapest Bank a kedvezményeket automatikusan írja jóvá havonta egyszer, egy összegben, legfeljebb 30 nappal a vásárlási tranzakciók könyvelését követően.

A promóciós időszak lejártakor, a GO! Kártya birtokosai 3 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak valamennyi hazai és külföldi benzinkútnál, s további 1 százalékot takaríthatnak meg egyéb vásárlásaik alkalmával. A bankkártyás vásárlások ráadásul Magyarországon és külföldön egyaránt díjmentesek.

A GO! Kártya igénybevételére jogosult minden olyan 21 és 65 év közötti magyar állampolgár, akinek havi nettó jövedelme eléri a 60 ezer forintot. A kártya hitelkerete - az ügyfél jövedelmétől függően - elérheti az egymillió forintot. A MasterCard Standard típusú hitelkártyával történő vásárlásokhoz a Budapest Bank akár 45 napig kamatmentes hitelkeretet biztosít ügyfeleinek. A kártyatulajdonosok tetszőlegesen ütemezhetik az aktuális hiteltartozás törlesztését, elegendő havonta a minimális részletet - a fennálló hiteltartozás 5 százalékát - befizetni. A kártyához kapcsolódó - a promóciós időszak során díjmentes - Mobilbank szolgáltatás, valamennyi tranzakciót követően SMS-üzenetet küld a kártyabirtokosnak, így lehetővé teszi a bankkártya még biztonságosabb használatát, és a pénzügyek naprakész nyomon követését. A hitelkártya készpénzfelvételre is használható a hitelkeret 60 százalékáig. A GO! Kártya teljes hiteldíjmutatója 40,53 százalék.*

A Budapest Bank - amely a világ legnagyobb hitelkártya-kibocsátója, a GE Money magyarországi leányvállalata - 2003 októbere óta értékesít áruvásárlási-, és klasszikus hitelkártyákat. Az elmúlt négy év alatt, a Budapest Bank hitelkártya-portfoliója mintegy 250 ezerre bővült, melynek hitelállománya meghaladja a 18 milliárd forintot. A bank ügyfeleinek 60 százaléka rendszeresen használja hitelkártyáját, az átlagos hitelkeret-kihasználtság pedig 61 százalékos. A hitelkártyák száma alapján, a Budapest Bank piaci részesedése a hazai hitelkártya-piacon eléri a 20 százalékot. A bank 2004-től co-branded kártyákat is kínál (Cora, Euronics, T-Mobile Hitelkártya), s 2005-ben vezette be a - főként hölgyek számára kifejlesztett - Lady Hitelkártyát, amely 6 országos hálózatban biztosít 5-10 százalékos vásárlási kedvezményt.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. december 5. 12:52
Bővíti videós tartalomkínálatát a Ringier Hungary, ehhez pedig egy saját, a Media1-hez eljuttatott k...
Holdblog  |  2022. december 5. 05:59
Full disclosure: nem vagyok nagy kedvelője a városunk járdáit teleszemetelő bérelhető elektromos rol...
Bankmonitor  |  2022. december 3. 10:37
A Magyar Nemzeti Bank értékelése szerint 2022. végére a lakáscélú jelzáloghitelek átlagos THM (telje...
MNB Intézet  |  2022. december 2. 10:10
Az ember közösségi lény. Barátaink, szeretteink boldogsága számunkra is boldogság forrása. De mitől...
Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 5. hétfő
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?