8 °C Budapest

Olcsóbb az üzemanyag a Budapest Bank új hitelkártyájával

Pénzcentrum
2007. április 19. 13:51

A Budapest Bank új GO! Kártyájával a bank ügyfelei valamennyi hazai és külföldi benzinkútnál jelentős - az első fél év során 6 százalékos, a későbbiekben pedig 3 százalékos - kedvezményt érhetnek el tankolásaik és vásárlásaik során. A GO! Kártya birtokosai ezen felül bármely termék vagy szolgáltatás árából - a kezdeti időszakban 2 százalékos, azt követően pedig 1 százalékos - kedvezményt kapnak. A Budapest Bank ügyfelei - a kártya által biztosított akár egymillió forintos hitelkeret révén - olcsóbban vásárolhatnak élelmiszereket, ruhákat, könyveket, kozmetikai, háztartási és műszaki cikkeket, s vehetnek igénybe különféle szolgáltatásokat is. A GO! Kártyát a bank kedvezményes, 1000 forintos első éves díjjal kínálja ügyfeleinek.

"A GO! Kártya bevezetését megelőző kutatásaink visszaigazolták, hogy az ügyfelek elsősorban azokat a hitelkártyákat részesítik előnyben, amelyek a rugalmas és biztonságos használat mellett, kézzelfogható anyagi előnyhöz juttatják őket." - mondta Paragi Zoltán, a Budapest Bank hitelkártya üzletágának vezetője. "A GO! Kártya használói a plasztiklap révén akár 45 napos kamatmentes vásárlási kerethez juthatnak, s emellett a MasterCard Standard típusú hitelkártyával hazánkban mintegy 20 ezer, míg világszerte közel 15 millió elfogadóhelyen fizethetnek és spórolhatnak is egyben" - tette hozzá.

A július 16-ig tartó promóciós időszak alatt igényelt GO! Kártyák birtokosai - a szerződéskötést követő fél év során - 6 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak bármely hazai és külföldi benzinkútnál, s további 2 százalékot takaríthatnak meg egyéb vásárlásaik alkalmával. Az ügyfelek ezáltal - 270 forintos üzemanyagár esetén - havi 1620 forintot takaríthatnak meg, amennyiben két alkalommal 50 liter benzint tankolnak (benzinkutaknál történő vásárlás esetén az ügyfelek havonta legfeljebb 30 ezer forint után vehetik igénybe a visszatérítést). További 1200 forint megtakarítást érhetnek el az adott hónapban, ha 60 ezer forintért vásárolnak bármilyen terméket vagy szolgáltatást. A kártyabirtokosok így az első fél év során közel 17 ezer forintot spórolhatnak a GO! Kártyával, amennyiben fennálló hiteltartozásukat minden hónapban, teljes egészében kiegyenlítik. A Budapest Bank a kedvezményeket automatikusan írja jóvá havonta egyszer, egy összegben, legfeljebb 30 nappal a vásárlási tranzakciók könyvelését követően.

A promóciós időszak lejártakor, a GO! Kártya birtokosai 3 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak valamennyi hazai és külföldi benzinkútnál, s további 1 százalékot takaríthatnak meg egyéb vásárlásaik alkalmával. A bankkártyás vásárlások ráadásul Magyarországon és külföldön egyaránt díjmentesek.

A GO! Kártya igénybevételére jogosult minden olyan 21 és 65 év közötti magyar állampolgár, akinek havi nettó jövedelme eléri a 60 ezer forintot. A kártya hitelkerete - az ügyfél jövedelmétől függően - elérheti az egymillió forintot. A MasterCard Standard típusú hitelkártyával történő vásárlásokhoz a Budapest Bank akár 45 napig kamatmentes hitelkeretet biztosít ügyfeleinek. A kártyatulajdonosok tetszőlegesen ütemezhetik az aktuális hiteltartozás törlesztését, elegendő havonta a minimális részletet - a fennálló hiteltartozás 5 százalékát - befizetni. A kártyához kapcsolódó - a promóciós időszak során díjmentes - Mobilbank szolgáltatás, valamennyi tranzakciót követően SMS-üzenetet küld a kártyabirtokosnak, így lehetővé teszi a bankkártya még biztonságosabb használatát, és a pénzügyek naprakész nyomon követését. A hitelkártya készpénzfelvételre is használható a hitelkeret 60 százalékáig. A GO! Kártya teljes hiteldíjmutatója 40,53 százalék.*

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Budapest Bank - amely a világ legnagyobb hitelkártya-kibocsátója, a GE Money magyarországi leányvállalata - 2003 októbere óta értékesít áruvásárlási-, és klasszikus hitelkártyákat. Az elmúlt négy év alatt, a Budapest Bank hitelkártya-portfoliója mintegy 250 ezerre bővült, melynek hitelállománya meghaladja a 18 milliárd forintot. A bank ügyfeleinek 60 százaléka rendszeresen használja hitelkártyáját, az átlagos hitelkeret-kihasználtság pedig 61 százalékos. A hitelkártyák száma alapján, a Budapest Bank piaci részesedése a hazai hitelkártya-piacon eléri a 20 százalékot. A bank 2004-től co-branded kártyákat is kínál (Cora, Euronics, T-Mobile Hitelkártya), s 2005-ben vezette be a - főként hölgyek számára kifejlesztett - Lady Hitelkártyát, amely 6 országos hálózatban biztosít 5-10 százalékos vásárlási kedvezményt.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem