15 °C Budapest

Új hitelkonstrukciók az FHB-től

Pénzcentrum
2007. január 26. 10:30

Működésének első évfordulójára minden megyeszékhelyen teljeskörű szolgáltatást szeretne biztosítani a másfél hónapja működő FHB Bank, amely a korábbinál kisebb önrészt megkövetelő termékkel és fordított jelzálog-konstrukcióval lepi meg a közeljövőben a piacot - írja a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Harmati László vezérigazgató szerint a fejlesztések a megfelelő ütemben haladnak, mind a bankfiókokat, mind pedig a termékpalettát illetően: a jövő héten nyíló 4 új bankfiókkal együtt már 12 teljes értékű egységgel és hat jelzálogbanki hitelcentrummal rendelkezik majd a pénzintézet szerte az országban.

A jövő hónaptól már vidéken is megkezdik a fordított jelzálog-konstrukció értékesítését, melynek keretében az az időskorú ügyfél, aki lakóingatlanát jelzálogfedezetként ajánlja fel, életjáradékot kap a banktól. Az adós elhunyta után az örökösön dönthetnek arról, hogy az eddig folyósított összeget készpénzben vagy az ingatlan értékesítéséből fedezi-e, vagy hitelként törleszti tovább.

A társaság megkezdte a kereskedelmi banki jellegű ingatlanhitelek forgalmazását, ebben az esetben a bírálati folyamat egyszerűbb, a kölcsön összege pedig akár a fedezeteként felajánlott ingatlan 95 százalékát is elérheti.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 28. 12:00