Mesés automaták a Szigeten

Pénzcentrum
2006. július 24. 10:26

A K&H Bank idén második alkalommal támogatja a Sziget fesztivált, ahol 10 pénzkiadó automatával, kitelepült bankfiókkal, mesés játékokkal és sporthelyszínnel várja a szigetlakókat. Az idei év újdonsága a koncertképpel ellátott bankkártya, amelyet a Bank a Sziget 2006 alkalmából ad ki. A K&H Sziget Maestro bankkártyát augusztus 1-jétől igényelhetik az ügyfelek a Bank országos fiókhálózatában és a rendezvény időtartama alatt a K&H Sziget fiókban.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A K&H Bank idén második alkalommal lesz jelen a Sziget fesztiválon, Magyarország és a régió legnagyobb könnyűzenei rendezvényén. A Bank azért döntött ismét a támogatás mellett, mert a K&H márka fiatalos, dinamikus értékeiben a rendezvényre látogató közönség is osztozik.

A K&H Bank, a Sziget Bankja, a szigetlakók igényeinek megfelelően a tavalyi 8 helyett 10 darab, mesés díszletbe öltözött pénzkiadó automatát helyez el a Sziget forgalmasabb pontjain, amelyek a rájuk erősített világító ballonok révén a Sziget bármely pontjáról láthatók lesznek majd. A Sziget 2006 ideje alatt újból üzemelni fog a múlt évben már megismert K&H Sziget bankfiók is, amely a fesztivál minden napján 10-18 óra között tart majd nyitva. Bár a fiók teljes körű szolgáltatás nyújtására alkalmas berendezésekkel, ügyfélszolgálattal és információs rendszerrel rendelkezik, a tavalyi év tapasztalatai alapján idén is a pénzváltási szolgáltatás miatt betérőket várják a legnagyobb számban.

A K&H Bank a Sziget 2006 alkalmából 2006. augusztus 1-jétől egy koncertképpel ellátott K&H Sziget bankkártyát bocsát ki. A Maestro típusú kártyák kondíciói szerint, az eddig is ismert szolgáltatásokkal működő bankkártya országszerte bármely K&H bankfiókban, így a rendezvény alatt a K&H Sziget fiókban is igényelhető.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?