0 °C Budapest

MNB MELLÉKLET - kérdezz az MNB szakértőitől

Pénzcentrum
2006. június 28. 10:25

A mai napon a Magyar Nemzeti Bank és a portfolio.hu együttműködésében elindult oldalunkon az MNB melléklet. A melléklet célja, hogy olvasóinknak, piaci elemzőknek hasznos információforrást jelentsen a monetáris politikáról, az MNB-ben folyó elemzői-kutatási tevékenységről. A melléklet interaktív módon működik, ami azt jelenti, hogy az oldalon keresztül lehetőség nyílik kérdéseket feltenni a

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A mai napon a Magyar Nemzeti Bank és a portfolio.hu együttműködésében elindult oldalunkon az MNB melléklet. A melléklet célja, hogy olvasóinknak, piaci elemzőknek hasznos információforrást jelentsen a monetáris politikáról, az MNB-ben folyó elemzői-kutatási tevékenységről.

A melléklet interaktív módon működik, ami azt jelenti, hogy az oldalon keresztül lehetőség nyílik kérdéseket feltenni a bank elemzőinek, szakértőinek. A szakértők meghatározott időszakokban válaszolnak a feltett kérdésekre, a beküldött kérdések és válaszok a melléklet fórum rovatában olvashatók. A mellékleten mindig feltüntetjük, hogy milyen aktuális témában várunk kérdéseket.

A mai napon Zsámboki Balázstól, az MNB vezető közgazdasági szakértőjétől lehet kérdezni. A szakértő várhatóan délután 2 órától válaszol a kérdésekre. A szakértő "Magyar_Nemzeti_Bank " néven válaszol a kérdésekre. Esetleges más, hasonló, de ezzel nem megegyező néven történő beírások nem a bank szakértőinek véleményét tükrözik.

MNB Melléklet

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20