0 °C Budapest

K&H Bank: hitelkártya és hitelkeret is jár a K&H lakáshitel mellé

Pénzcentrum
2006. május 24. 10:15

Újabb jó lehetőség a lakásvásárlásban gondolkodóknak: a K&H Bank június 9-ig meghosszabbítja korábbi akcióját, így a K&H üzleti feltételű forint, euró vagy svájci frank alapú és a K&H állami kiegészítő kamattámogatásos lakáshiteleket továbbra is a hitelfelvétellel járó induló költségek nélkül, akár többszázezer forint megtakarítással lehet igénybe venni. A gyorsan népszerűvé vált - akár 10 százalék önerővel is igénybe vehető és a K&H otthonvédelmi program nyújtotta biztonsággal is kiegészíthető - kölcsönlehetőség mellé a K&H segít az új otthon berendezésében is. Május 19. és június 9. között ugyanis valamennyi euró vagy svájci frank alapú, illetve állami kiegészítő kamattámogatásos lakáshitelt felvevő ügyfél kiválaszhat egyet a különféle K&H hitelkártyák közül, ehhez 200 000 forintos hitelkeret jár, mindemellett pedig az első éves kártyadíj is a Bank ajándéka.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Az elmúlt időszak számait elemezve megállapíthatjuk - mondja dr. Orosz András, a K&H Bank ügyvezető igazgatója -, hogy továbbra is szembetűnő a deviza alapú hitelek kiugró növekedése. Ezek között a svájci frank alapú lehetőség esetében a K&H Bank kiemelkedően versenyképes feltételeket kínál. Minden bizonnyal ennek eredménye, hogy 2004. és 2005. december között a K&H üzleti feltételű deviza alapú lakáshitelből kihelyezett összeg több mint 54 milliárd forinttal nőtt. Erősödött az érdeklődés ugyanakkor a piaci alapú forinthitelek iránt is. Évről évre több lesz az átlagos hitelösszeg, amely jelenleg eléri az 5,5 millió forintot.

A dinamikus piacbővülés önmagában is elegendő ok arra, hogy a K&H Bank nyár eleji lakáshitel-akciója megőrizze a tavaszi ajánlat valamennyi fontos elemét, de hozzájáruljon az új lakás birtokbavételének, berendezésének költségeihez is.

Most a piaci feltételű, nem forint alapú, valamint az állami kamattámogatásos formában megítélt K&H lakáshitelekhez húsz napon keresztül 200 000 forint hitelkerettel megnyitott hitelkártya is jár. Az már természetesen az ügyfél döntésen múlik, hogy K&H Visa Classic, K&H MasterCard vagy éppen K&H Supershop hitelkártyával kívánja megvásárolni az új otthon első kényelmes foteljét.

Emlékezetes, hogy a K&H Bank áprilisban bevezetett, és most meghosszabbított akciója hamar népszerűvé vált. A konstrukció ott és akkor segítette az új lakásra vágyókat, ahol és amikor az a leginkább fontos volt nekik. Az ingatlan-értékbecslés költsége, a hitelbírálati díj, a közjegyző munkadíja, a különféle folyósítási jutalékok, s a lakásvásárláskor kötelezően közreműködő ügyvéd költsége, a sok kicsi, ha összeadódik, akár félmilliós egyszeri kiadássá is nőhet.

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

A K&H tavaszi ajánlata éppen a nem várt meglepetések többségétől védte meg a Bankhoz fordulókat, amikor elengedte az induló költségek egy részét, illetve vállalta mások megtérítését. (Az elengedés a tulajdoni lap és a térképmásolat díjára, valamint az értékbecslési és szerződéskötési díjra, a megtérítés - számla ellenében - a közjegyző munkadíjára vonatkozik.) Az már csak ráadás, hogy az otthonteremtésbe akár tíz százalék önrésszel is bele lehet vágni, s így már nem szükségszerű a megvásárolni szándékozott mellett újabb ingatlan fedezetként történő felajánlása, ha nem áll rendelkezésre magasabb készpénz önrész.

K&H azokra is gondol, akik be szeretnék biztosítani magukat nem várt események idejére. Ha valaki túljutott a kezdeti nehézségeken, és aggódik, hogy egyszer valamilyen váratlan ok miatt esetleg nem tudja majd fizetni a részleteket, azok számára kiválómegoldást jelent a K&H otthonvédelmi program, amely természetesen a most meghosszabított akció része is. (Ebben a rendszerben lehetőség van díjmentes hitel-átütemezésre és futamidő-hosszabbításra, esetleg devizanem-váltásra, de akár rendkívüli előtörlesztésre is.)

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20