2 °C Budapest

Megérkezett az újabb segítség

Pénzcentrum
2006. április 25. 16:32

295 csépai, szelevényi és tiszasasi árvízveszély miatt kiköltöztetett család számára indított 50 ezer forintos kárelőlegeket gyorssegélyként az Allianz Hungária Biztosító, összesen mintegy 15 millió forint értékben.


Különböző befogadó helyekre érkező családokról lévén szó, a pénz eljuttatása nem egyszerű feladat. A társaság szakemberei felvették a kapcsolatot mind a kiköltöztető, mind a befogadó falvak önkormányzataival, és listákat kaptak arról, hogy az érintett családokat mely településeken helyezték el. Ezt követték a postahivatalokkal való egyeztetések, melynek eredményeként az érintett ügyfelek a befogadó településeken is gyorsan hozzájuthatnak a pénzhez, és fedezhetik a rendkívüli helyzetből fakadó költségeiket. A leggyorsabban természetesen a bankszámlával rendelkezőkhöz érhet el a gyorssegély.

Az Allianz Hungáriának azonban szép számmal vannak olyan ügyfelei is, akik nem a szervezett kitelepítés során, de ugyancsak az árvízveszély miatt kényszerültek arra, hogy elhagyják otthonaikat. Bejelentéseiket minden lehetséges formában várja a társaság: telefonos ügyfélszolgálatán a helyi tarifával hívható 06-40-421-421-es számon vagy az interneten (www.allianz.hu) vagy személyesen a számukra legközelebbi Allianz Hungária fiókban - most éppen a kunszentmártoni az egyik legfoglalkoztatottabb egység.

A csak a Tisza mentén közel háromszáz gyors kárelőleg mellett két nagy folyónk áradása nyomán immár több mint 100 káresetet jelentettek az Allianz Hungária lakossági ügyfelei, a magánemberek, valamint a kisvállalkozók. A kárérték a becslések szerint mintegy 50 millió forint, a kifizetések folyamatosak. Ennek többszöröséről érkezett jelzés a társaság vállalati és mezőgazdasági ügyfeleitől, a kárbecslések itt 250 millió forint környékén mozognak e pillanatban. Mind a Duna, mind a Tisza mentén összpontosítottan dolgoznak a kárrendezők. Ahol az apadás lehetővé teszi, ott a szakemberek azonnal megkezdik a felmérést, a helyreállításhoz pedig soron kívüli előleget is nyújtanak. A következő napokban, hetekben a kárbejelentések további növekedésével számol a hazai piacvezető társaság.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 19:54
79 éves korában érte őt a halál.
Bankmonitor  |  2024. április 25. 16:14
Egy Revolut számlával remekül kiegészítheted a hazai bankszámlád szolgáltatásait. Cikkünkből megtudh...
Kiszámoló  |  2024. április 25. 11:20
Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből...
MNB Intézet  |  2024. április 25. 11:11
Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni....
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm