23 °C Budapest

Itt a T-Mobile hitelkártya - Fókuszban az m-payment

Pénzcentrum
2005. szeptember 1. 09:45

Augusztus elsejétől a T-Mobile a Budapest Bankkal együttműködve saját hitelkártyát kínál ügyfeleinek. A T-Mobile Hitelkártya elérhető a mobilcég összes előfizetője számára. A hitelkártya nem co-branded, a Budapest Bank a banki szolgáltatást nyújtja. A kártya elbírálása akár 20 perc alatt is megtörténhet, szerencsés esetben már aznap lehet használni a kártyát. Sugár András, a T-Mobile

Augusztus elsejétől a T-Mobile a Budapest Bankkal együttműködve saját hitelkártyát kínál ügyfeleinek. A T-Mobile Hitelkártya elérhető a mobilcég összes előfizetője számára. A hitelkártya nem co-branded, a Budapest Bank a banki szolgáltatást nyújtja. A kártya elbírálása akár 20 perc alatt is megtörténhet, szerencsés esetben már aznap lehet használni a kártyát.

Sugár András, a T-Mobile vezérigazgatója több tízezer hitelkártya használóra számít. A kártya egyesíti a hagyományos hitelkártyás és a mobil vásárlás előnyeit. A kártya a hagyományos felhasználáson túl összekapcsolja a hitelkeretét a mobil telefonnal, így megkönnyíti a mobil telefonnal történő vásárlást. Feltölthető róla a Domino és az M-Com egyenleg.

A T-Mobile hitelkártyával akár 500,000 forint hitelkeret elérhető, a kamatmentes periódius 45 napra is rúghat.

A szolgáltatást hátterét a Budapest Bank biztosítja. Mark Arnold, a bank vezérigazgatója kiemelte, hogy a GE Money a világ legnagyobb kártyakibocsátója, a BB Magyarországon 210 ezer hitelkártyát bocsátott ki.

A T-Mobile hálózatán eddig 4.5 millió m-payment tranzakció történt (ennek 14%-a fizikai termékek), ezen a téren a társaság lényeges növekedésre számít. A fizikai termékek (lottó, mozijegy, parkolás, stb..) forgalma dinamikusan fejlődik.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44