18 °C Budapest
Meghökkentő panasz a mentősök ellen: többnapos csuklófájdalomra hiába hívtak rohamkocsit

Meghökkentő panasz a mentősök ellen: többnapos csuklófájdalomra hiába hívtak rohamkocsit

2022. január 6. 10:31

Nem vette jó néven egy nő, hogy nem mentek ki hozzá sürgősséggel a mentők, miután többnapos csuklófájdalom miatt kihívta őket. Panaszt tett a mentésirányító ellen, és azt is sérelmezte, hogy a sürgősségin elsőbbséget élveznek, akiket a mentő vitt be. A vizsgálat szerint a mentésirányító nem hibázott.

Meghökkentő panaszt voltak kénytelenek kivizsgálni az egyik mentésirányításon a két ünnep között – közölte az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Egy harminc év körüli nő az öt napja tartó csuklófájdalmai miatt hívta a mentőket, majd 18 perc múlva ismét telefonált azért, hogy panaszt tegyen, amiért a mentők még mindig nem értek ki hozzá.

Az OMSZ szerint a végig türelmes mentésirányító ugyan hosszasan próbálta elmagyarázni, hogy éppen magasabb prioritású eseteknél nyújtanak segítséget az életmentők, a nő nem volt hajlandó elfogadni, hogy a több napos csuklófájdalom miatt nem riaszthatnak azonnal egy szabad rohamkocsit. A nő ezen felháborodott, és inkább nem kérte a mentők segítségét.

A nő pár óra múlva ismét telefonált, de csak azért, hogy kiegészítse a korábbiakat. “A maga balf*** kollégája miatt most elém kerülnek, akiket mentővel hoznak a sürgősségire” – mondta a mentésirányításnak. Az OMSZ kivizsgálta az esetet, a mentésirányító nem hibázott, az eredményről hivatalosan is tájékoztatták a panaszost.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?