Budapest, 2021. december 13.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor magyar kormányfõ Emmanuel Macron francia köztársasági elnök és a visegrádi országok (V4) miniszterelnökeinek csúcstalálkozóján tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Várkert Bazárban 2021. december 13-án.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Rendkívüli kormányinfót tart Orbán Viktor: milyen intézkedést jelenthet be a miniszterelnök?

2021. december 20. 10:16

Holnap tartja meg hagyományos nemzetközi sajtótájékoztatóját Orbán Viktor. A különleges Kormányinfót a Pénzcentrum is élőben közvetíti majd.

Nem januárban tartja meg hagyományos nemzetközi sajtótájékoztatóját Orbán Viktor miniszterelnök; az eseményt előrehozták december végére.

A miniszterelnök évzáró Kormányinfójára kedden délelőtt 10-kor sor a Karmelita kolostorban. A tájékoztatót a Pénzcentrum természetesen élőben közvetíti majd!

Címlapkép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25