Koronavírus: rosszul van az Olaszországból hazatért kamionos, karanténba kerül

Koronavírus: rosszul van az Olaszországból hazatért kamionos, karanténba kerül

2020. február 25. 15:38

A Külügyminisztérium friss tájékoztatása szerint egy, a Lombardiában járt magyar kamionos, aki időközben hazatért Magyarországra, nincs jól, nem érzi jól magát, ezért karanténba helyezik Magyarországon. Egy másik kamionos pedig a lombardiai karanténban rekedt, de ő jól van, a külügy szerint az élelmezése és szeparáltsága biztosított, hiszen a kamionjában tud lakni. 

A Külügyminisztérium friss tájékoztatása szerint egy, a Lombardiában járt magyar kamionos, aki időközben hazatért Magyarországra, nincs jól, nem érzi jól magát, ezért karanténba helyezik Magyarországon. Ő ezekben az órákban tart a Szent László Kórházba.

A hivatalos tájékoztatásból kiderült az is, hogy egy magyar kamionsofőr a lombardiai karanténban rekedt, de ő jól van, a külügy szerint az élelmezése és szeparáltsága biztosított, hiszen a kamionjában tud lakni. 

A beszámoló kitért arra is, hogy az első magyar koronavírusos fertőzött, aki a Diamond Princessen tartózkodik, továbbra is jól van, folyamatos teszteknek vetik alá. Az utóbbi eredményeit éppen most várják, ha pozitív lesz, akkor az egyént átszállítják egy megfigyelő központban. A magyar beteg egyébként jól van, nem köhög, nem lázas.

Az is ismert, hogy hétfőn karatnén alá helyeztek Tenerifén egy szállodakomplexumot, ahol mint kiderült magyarok is vannak. De pontos számról egyelőre nem tudni, ezért a külügy kedden a helyszínkre vezényelte madridi nagykövetetét.

Friss cikkeink:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07