Koronavírus: rosszul van az Olaszországból hazatért kamionos, karanténba kerül

Koronavírus: rosszul van az Olaszországból hazatért kamionos, karanténba kerül

2020. február 25. 15:38

A Külügyminisztérium friss tájékoztatása szerint egy, a Lombardiában járt magyar kamionos, aki időközben hazatért Magyarországra, nincs jól, nem érzi jól magát, ezért karanténba helyezik Magyarországon. Egy másik kamionos pedig a lombardiai karanténban rekedt, de ő jól van, a külügy szerint az élelmezése és szeparáltsága biztosított, hiszen a kamionjában tud lakni. 

A Külügyminisztérium friss tájékoztatása szerint egy, a Lombardiában járt magyar kamionos, aki időközben hazatért Magyarországra, nincs jól, nem érzi jól magát, ezért karanténba helyezik Magyarországon. Ő ezekben az órákban tart a Szent László Kórházba.

A hivatalos tájékoztatásból kiderült az is, hogy egy magyar kamionsofőr a lombardiai karanténban rekedt, de ő jól van, a külügy szerint az élelmezése és szeparáltsága biztosított, hiszen a kamionjában tud lakni. 

A beszámoló kitért arra is, hogy az első magyar koronavírusos fertőzött, aki a Diamond Princessen tartózkodik, továbbra is jól van, folyamatos teszteknek vetik alá. Az utóbbi eredményeit éppen most várják, ha pozitív lesz, akkor az egyént átszállítják egy megfigyelő központban. A magyar beteg egyébként jól van, nem köhög, nem lázas.

Az is ismert, hogy hétfőn karatnén alá helyeztek Tenerifén egy szállodakomplexumot, ahol mint kiderült magyarok is vannak. De pontos számról egyelőre nem tudni, ezért a külügy kedden a helyszínkre vezényelte madridi nagykövetetét.

Friss cikkeink:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 5. szerda
Aurél
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?