2020. augusztus 11. kedd Zsuzsanna, Tiborc, Lilian

Koronavírus-fertőzötteket találtak egy sátoraljaújhelyi diáktáborban: kivonult az ÁNTSZ


Két koronavírus-fertőzöttet találtak egy sátoraljaújhelyi diáktáborban. Az ÁNTSZ is kivonult, tesztelték az érintettek kontaktjait.

Két koronavírusos beteget találtak a Rákóczi Szövetség sátoraljaújhelyi táborában, tudta meg a hvg.hu. A lap egyik, a táborban résztvevő olvasója elmondta: körülbelül 250-en vannak a táborban: Kárpát-medencei, diaszpórában élő középiskolások, egyetemisták. A tábor hétfőn kezdődött, majd a keddi városnézés közben derült ki, hogy pozitív lett a tesztje egy délvidéki tanárnak és diáknak. Ezt követően mindenkit visszavittek a táborba, a két érintettet külön autóval szállították.

A teszteket még Budapesten végezték, a lap olvasója viszont azt nem tudta megmondani, hogy a vizsgálatokat ki és miért kérte. Később már úgy hallotta, aktív fertőzöttekről van szó, a táborban pedig az ÁNTSZ is megjelent, a két ember kontaktjait elkülönítették és letesztelték, a betegeket pedig mentővel vitték egy fővárosi kórházba.

A szövetség egyik igazgatója annyit mondott a lapnak, hogy teszteltek egy busznyi, táborba tartó diákot, és két gyanús esetet találtak, őket elkülönítették. Mikor visszakérdeztek, hogy a forrásuk aktív fertőzöttekről és kórházba szállításukról beszélt, annyit mondott, hogy jelenleg azt a tájékoztatást adhatja, hogy az érintetteket elkülönítették, a tábor pedig folytatódik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.