2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Egy hét alatt legalább hat magyar egészségügyi dolgozó halt bele a vírusba


Egy hét alatt legalább hat magyar egészségügyi dolgozó halt bele a koronavírusba. A Magyar Orvosi Kamara a honlapján állít emléket azoknak a kollégáknak, akik a fertőzés következtében hunytak el.

Hat fővel nőtt azon egészségügyi dolgozók névsora, akiknek a Magyar Orvosi Kamara honlapján állítanak emléket, mert elhunytak a koronavírus következtében. Immár 16 monogram szerepel a listán, egy hete még csak 10 név volt.

Az áldozatok között van négy háziorvos, két mentőtiszt, egy mentőápoló, kórházi főigazgató, diplomás ápoló, beteghordó, radiológus főorvos, két ápolónő, orvosi asszisztens, kutatóorvos, és nőgyógyász is.

Mély megrendüléssel búcsúzunk a COVID-19 pandémiában elhunyt kollégáinktól, akik hivatástudatukhoz méltóan teljesítették esküjüket, orvosi illetve ápolói kötelezettségeiket, elhivatottan szolgálva embertársainkat

- írja a kamara.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Nem dőlhetnek hátra a magyar devizahitelesek? Fontos ügyben dönt az EU bírósága
A legtöbb magyar adóst érintheti, akinek 2015 előtt devizahitele volt.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked