3 °C Budapest
Színt vallott az X-Faktor mentora: ennyiért plasztikáztatta az arcát

Színt vallott az X-Faktor mentora: ennyiért plasztikáztatta az arcát

2018. október 23. 16:00

Gáspár Laci szerint a férfiaknak is foglalkozniuk kell a bőrükkel. És bár az énekes kés alá nem feküdt, egy újfajta eljárással bizony plasztikai sebésszel feszesítteti az arcát. Ez pedig nem olcsó mulatság.

Szerintem a férfiaknak is foglalkozniuk kell a bőrükkel

- mondta el a Hotnak Gáspár Laci, aki egy hat alkalomból álló arcfeszesítő beavatkozás első kezelése után nyilatkozott a lapnak. Az énekes örült annak, hogy a kezelést végző plasztikai sebész szerint csupán az arcának volt szükséges bőrfeszesítésre.

A beavatkozás egyébként egy újfajta eljárás szerint rádiófrekvenciával történik a bőrfeszesítés, ami abszolút fájdalommentes és nincsenek kockázatai. A tartós eredmény eléréséhez a lap szerint 3-6 ilyen kezelésre van szükség, és két alkalom között 1-3 hétnek kell eltelnie.

Nem olcsó mulatság

Gáspár Laci bár kés alá nem feküdt, bizony a hat alkalomból álló kezelése nem lesz olcsó mulatság. Bár a cikkből a pontos ár nem derül ki, kutatásaink alapján egy ilyen újfajta, vágás nélküli rádiófrekvenciás eljárás 9-12 ezer forint is lehet alkalmanként, ami azt jelenti, hogy

egy teljes bőrfeszesítő kúra akár, hat alkalommal számolva 72 ezer forintot is kóstálhat.

Ez az ár azonban erősen függ a beavatkozást végző sebésztől és az ajánlott alkalmak mennyiségétől, így egy drágább helyen, akár 8 alkalommal számolva már 100 ezer forintra is rúghat egy-egy beavatkozás költsége.

Van, amikor nem kell fizetni a műtétekért

Amennyiben egészségügyi okokból van szüksége valakinek a beavatkozásra, van rá mód, hogy a betegeknek egy fillérjükbe se kerüljön az operáció.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Vagyis ha valamilyen fejlődési rendellenesség, baleseti sérülések, illetve orvosi beavatkozás okozta torzulások (pl. daganatok eltávolítása) korrekciójáról van szó, akkor a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) finanszírozza a költségeket.

A NEAK egészen pontosan így fogalmazott megkeresésünkre:

A jogszabályi rendelkezés értelmében azok a beavatkozások számolhatók el közfinanszírozás keretében, amelyeket finanszírozási szerződéssel rendelkező egészségügyi szolgáltatónál vesznek igénybe, illetve amelyeknek az elvégzése orvosilag indokolt és szükséges. Az orvosi indikáció megállapítása - az elvégzett vizsgálatok és a kórelőzmény ismeretében, az adott betegség kezelésére vonatkozó szakmai irányelvek alapján - a kezelő szakorvos feladata és felelőssége.

Többek között például az alábbi műtétekre lehet támogatást kérni:

 • Külsőfül alaki korrekciója
 • Orrkorrekció
 • Szigetlebeny-plasztika kézen
 • Mellbimbó plasztika
 • Emlő bőrének plasztikája
 • Hegkimetszés
 • Bőr hegének vagy zsugorodásának megszüntetése
 • Bőrforgatásos bőrpótlás
 • Ajak- és külső szájplasztika
 • Ajakkorrekció ajakplasztika után
 • Bőrfelesleg eltávolítása
 • Hajátültetés
(Borítókép: MTI Fotó - Koszticsák Szilárd)

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 13. kedd
Ida
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?