Olcsó, kényelmes és környezetbarát. Mi az? + videó

Pénzcentrum
2011. december 16. 17:32

Olcsó, kényelmes és még a környezetet is védi. Kevés ilyen, a tudatos fogyasztók számára vonzó pénzügyi termék akad a piacon. A papírhalmok nélkül is működő, de a hagyományos biztosítással egyenértékű védelmet biztosító online biztosítás kétségkívül ilyen.

A hagyományos módon valamint az online kötött biztosítások védelme között nincsen különbség - hangsúlyozta kérdésünkre Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese. A biztosítási szolgáltatás ugyanis független attól a csatornától, ahol azt megkötötték. Óriási különbség azonban a tapasztalatok szerint, hogy azok a vásárlók kötnek elsősorban online biztosítást, akik tudatosak a pénzügyeikben és ügyelnek a környezetükre is.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

Az online biztosítási termékek esetében ugyanis a kommunikáció teljesen elektronikus úton történik, a kötvényt elektronikusan kapjuk, kárbejelentést így tehetünk, így tájékozódhatunk a kárrendezésről, minden iratot így igényelhetünk. Ha további dokumentumokra lenne szükség, akkor azokat is így igényelheti tőlünk a biztosító. Online biztosítással tehát ügyelünk a környezetünkre és amellett még egy kényelmesebb szolgáltatást veszünk igénybe ugyanolyan biztosítási védelem mellett.

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?