18 °C Budapest

Olcsó, kényelmes és környezetbarát. Mi az? + videó

Pénzcentrum
2011. december 16. 17:32

Olcsó, kényelmes és még a környezetet is védi. Kevés ilyen, a tudatos fogyasztók számára vonzó pénzügyi termék akad a piacon. A papírhalmok nélkül is működő, de a hagyományos biztosítással egyenértékű védelmet biztosító online biztosítás kétségkívül ilyen.

A hagyományos módon valamint az online kötött biztosítások védelme között nincsen különbség - hangsúlyozta kérdésünkre Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese. A biztosítási szolgáltatás ugyanis független attól a csatornától, ahol azt megkötötték. Óriási különbség azonban a tapasztalatok szerint, hogy azok a vásárlók kötnek elsősorban online biztosítást, akik tudatosak a pénzügyeikben és ügyelnek a környezetükre is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az online biztosítási termékek esetében ugyanis a kommunikáció teljesen elektronikus úton történik, a kötvényt elektronikusan kapjuk, kárbejelentést így tehetünk, így tájékozódhatunk a kárrendezésről, minden iratot így igényelhetünk. Ha további dokumentumokra lenne szükség, akkor azokat is így igényelheti tőlünk a biztosító. Online biztosítással tehát ügyelünk a környezetünkre és amellett még egy kényelmesebb szolgáltatást veszünk igénybe ugyanolyan biztosítási védelem mellett.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 17. 19:53
Közösségi, közösségépítő rádióról van szó, ahol a kormányon kívül bárki szót kaphat.
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Bankmonitor  |  2022. május 17. 14:17
Egyre szűkül azon bankok listája, amelyek átvehetik a Sberbank hiteleit. Valószínűleg az érintetteke...
Kiszámoló  |  2022. május 17. 12:43
A múltkori Wise fiaskó után kerestem valami számlacsomagot, ahonnan olcsón/ingyen tudok utalni, a vé...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?