23 °C Budapest

Íme egy gyors és olcsó biztosítás! + videó

Pénzcentrum
2011. december 4. 10:04

Nem lenne egyszerű dolga annak a tudatos fogyasztónak, aki az összes hazai biztosító összes terméke közül szeretné kiválasztani a neki leginkább megfelelő terméket. személyesen begyűjteni az összes ajánlatot ugyanis csaknem megoldhatatlan feladat. Szerencsére erre a "körutazásra" nincs szükség, hiszen a biztosítók is jelen vannak az interneten. Online biztosítást kötni így csak néhány percbe kerül.


Az online biztosítás a legegyszerűbb biztosításkötési forma. Az embernek nem kell bemennie egyetlen biztosítótársaság irodájába sem, otthonról egyszerűen megkötheti a biztosítását - mondta Szombat Tamás, a Magyar Biztosítók Szövetsége Autós Tagozatának elnöke. Emellett a világhálón megtalálható az összes biztosító ajánlata és az erre szakosodott oldalakon ezeke közül kis is tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbbet.

Az online biztosításkötés egyszerűsége ott is megnyilvánul, hogy az interneten bankkártyánk segítségével egyúttal be is fizethetjük a kiválasztott biztosítás díját. Ma már csaknem minden típusú biztosítás elérhető online, így a kötelező gépjármű felelősség biztosításon kívül utasbiztosítást, lakásbiztosítást és akár kisállat biztosítást is köthetünk az interneten.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?