Faragj le a költségeidből + videó

Pénzcentrum
2011. december 20. 17:02

A gazdasági nehézségek miatt a háztartások számára minden fillér fontos lehet. Mostanság egyátalán nem mindegy mire, mennyit költünk. A pénzügyi szolgáltatók is segítenek a takarékoskodásban, sajnos azonban az ügyfelek nem mindig értesülnek a számukra is előnyös lehetőségekről. Az alábbiakban egy ilyen lehetőséget ajánlunk olvasóink figyelmébe.

Az online biztosításkötésnek számos előnye van. Kézenfekvő, hogy kényelmes, hiszen otthonról a karosszékből íróasztal mellől is tudunk biztosítást kötni. Ebből adódik a második előny, hogy az időnket saját magunk osztjuk be. Ezek az alkalmazások a hét hét napján keresztül és 24 órában működnek. Tehát akár este munkaidő után is tudunk biztosítást kötni, nem kell emiatt szabadságot kivenni, vagy elkéredzkedni a munkahelyről - hangsúlyozza Horváth Andrea, az Allianz Hungária Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Online biztosításkötéskor olyan kommunikációs csatornát használunk, amely nélkülözi a különböző nyomtatványokat, borítékokat, azaz elektronikusan történik a kapcsolattartás, a levelezés. Így kapjuk meg a díjfizetési felszólítást és nem csekken, hanem elektronikusan is fizethetünk. Nem kell tehát sorban állnunk a postán, hanem bankkártyával, csoportos beszedési megbízással vagy egyedi átutalással tudunk díjat fizetni. Ebből adódóan a biztosító tud jelentős kedvezményt adni a díjból.

Az online biztosítás tehát kényelmes, időt takarít meg számunkra, ráadásul lényegesen olcsóbb is mint az egyéb termékek. Ezt az igényt felismerve, hogy van egy tudatos vásárlóközönség, akik számára az imént felsorolt előnyök sokat jelentenek, fejlesztette ki az Allianz az e-gfb terméket és kezdett el hasonló jellegű termékeket kínálni a casco és a lakásbiztosítás területén is.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 25. 17:01
Hosszú fejezet zárult le Roman Abramovics távozásával, aki 19 esztendő után adta át azt a klubot, am...
MEDIA1  |  2022. május 25. 16:48
Automatizált stúdió segíti a 200 munkatárs munkáját.
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 24. 20:35
Vettem ma Metát (FB) 180 dollárért, már egy ideje kinéztem magamnak. Tartani nem szeretném sokáig, s...
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?