21 °C Budapest

Az év honlapja: az AEGONdirekt.hu

2009. november 19. 15:32

Az Internet Marketing Klub idei pályázatán szolgáltatás kategóriában az év honlapjának az AEGON Magyarország cégcsoport direktbiztosítási szolgáltatóját választották. Az AEGONdirekt.hu az első üzleti évében máris elismerést vívott ki mind a szakma, mind az ügyfelek körökben.

Az Internet Marketing Klub immár 8. alkalommal hirdette meg "Az Év Honlapja" pályázatát, ahol 17 kategóriában összesen 251 db pályázatot bírált el a szakmai zsűri. Az általános bírálati szempontok között volt a honlap strukturáltsága, az aktualitás, a betöltési gyorsaság, és a célcsoportnak megfelelő tartalom is. Szolgáltatás kategóriában a szempontok között külön kiemelték az interaktivitást, a szolgáltatás tartalmát és színvonalát, valamint az ügyfélszolgálatot.

Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató biztosítási portálja ez év április 16-án indult el. A portál elsődleges célja, hogy ügyfelei az Interneten keresztül is teljes körű, minőségi kiszolgáláshoz jussanak. Ezért a honlapon keresztül a termékekre vonatkozó részletes információk megismerésén és a biztosítások megkötésén kívül lehetőség van azonnali chat formájában zajló szakértői konzultációra, illetve online kárbejelentésre is. A szolgáltató valóban papírmentes online szerződést kínál: az adott biztosítási szerződés dokumentumok küldése nélkül, csupán kattintások segítségével érvényessé válik.

A díj átadására november 18-án került sor, pont a kötelező biztosító váltás kampányának kellős közepén.

"Eddig is tapasztaltuk, hogy ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal, valamint számos visszajelzést is kaptunk, mennyire egyszerű és kényelmes a biztosítások intézése weboldalunkon. Most, a novemberi kötelező kampányban külön elismerés számunkra, hogy minket választottak az év honlapjának, ez egy újabb mérföldkő cégünk történetében. A vásárlási szokások rohamos változása, a pénzügyi termékek egyre szélesebb körű megjelenése az Interneten várhatóan a biztosítás területén is jelentős eltolódást eredményez majd az internetes értékesítés irányába. Arra törekszünk, hogy e trend követése helyett annak bizonyos irányait mi magunk igyekezzünk kijelölni egyedi termékek és szolgáltatások bevezetésével." - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója

PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. május 23. 16:01
Nemcsak a tőzsdén alakult ki kisebb pánik az árfolyamok esése miatt, a kriptopénzek rajongói is nehé...
MEDIA1  |  2022. május 23. 15:33
A bíróság szerint megsértette Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter jó hírnév védelméh...
Összkép  |  2022. május 23. 14:31
Hét éves lett az Összkép. Ez volt az az év, ilyenkor még volt COVID, de már túlléptünk a karanténon...
Holdblog  |  2022. május 23. 12:12
Az orosz-ukrán háború nyomán fellépő nyugati szankciók hatására rövid távon jelentősen romlottak az...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?