17 °C Budapest

Az év honlapja: az AEGONdirekt.hu

2009. november 19. 15:32

Az Internet Marketing Klub idei pályázatán szolgáltatás kategóriában az év honlapjának az AEGON Magyarország cégcsoport direktbiztosítási szolgáltatóját választották. Az AEGONdirekt.hu az első üzleti évében máris elismerést vívott ki mind a szakma, mind az ügyfelek körökben.

Az Internet Marketing Klub immár 8. alkalommal hirdette meg "Az Év Honlapja" pályázatát, ahol 17 kategóriában összesen 251 db pályázatot bírált el a szakmai zsűri. Az általános bírálati szempontok között volt a honlap strukturáltsága, az aktualitás, a betöltési gyorsaság, és a célcsoportnak megfelelő tartalom is. Szolgáltatás kategóriában a szempontok között külön kiemelték az interaktivitást, a szolgáltatás tartalmát és színvonalát, valamint az ügyfélszolgálatot.

Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató biztosítási portálja ez év április 16-án indult el. A portál elsődleges célja, hogy ügyfelei az Interneten keresztül is teljes körű, minőségi kiszolgáláshoz jussanak. Ezért a honlapon keresztül a termékekre vonatkozó részletes információk megismerésén és a biztosítások megkötésén kívül lehetőség van azonnali chat formájában zajló szakértői konzultációra, illetve online kárbejelentésre is. A szolgáltató valóban papírmentes online szerződést kínál: az adott biztosítási szerződés dokumentumok küldése nélkül, csupán kattintások segítségével érvényessé válik.

A díj átadására november 18-án került sor, pont a kötelező biztosító váltás kampányának kellős közepén.

"Eddig is tapasztaltuk, hogy ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal, valamint számos visszajelzést is kaptunk, mennyire egyszerű és kényelmes a biztosítások intézése weboldalunkon. Most, a novemberi kötelező kampányban külön elismerés számunkra, hogy minket választottak az év honlapjának, ez egy újabb mérföldkő cégünk történetében. A vásárlási szokások rohamos változása, a pénzügyi termékek egyre szélesebb körű megjelenése az Interneten várhatóan a biztosítás területén is jelentős eltolódást eredményez majd az internetes értékesítés irányába. Arra törekszünk, hogy e trend követése helyett annak bizonyos irányait mi magunk igyekezzünk kijelölni egyedi termékek és szolgáltatások bevezetésével." - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?