Az év honlapja: az AEGONdirekt.hu

2009. november 19. 15:32

Az Internet Marketing Klub idei pályázatán szolgáltatás kategóriában az év honlapjának az AEGON Magyarország cégcsoport direktbiztosítási szolgáltatóját választották. Az AEGONdirekt.hu az első üzleti évében máris elismerést vívott ki mind a szakma, mind az ügyfelek körökben.

Az Internet Marketing Klub immár 8. alkalommal hirdette meg "Az Év Honlapja" pályázatát, ahol 17 kategóriában összesen 251 db pályázatot bírált el a szakmai zsűri. Az általános bírálati szempontok között volt a honlap strukturáltsága, az aktualitás, a betöltési gyorsaság, és a célcsoportnak megfelelő tartalom is. Szolgáltatás kategóriában a szempontok között külön kiemelték az interaktivitást, a szolgáltatás tartalmát és színvonalát, valamint az ügyfélszolgálatot.

Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató biztosítási portálja ez év április 16-án indult el. A portál elsődleges célja, hogy ügyfelei az Interneten keresztül is teljes körű, minőségi kiszolgáláshoz jussanak. Ezért a honlapon keresztül a termékekre vonatkozó részletes információk megismerésén és a biztosítások megkötésén kívül lehetőség van azonnali chat formájában zajló szakértői konzultációra, illetve online kárbejelentésre is. A szolgáltató valóban papírmentes online szerződést kínál: az adott biztosítási szerződés dokumentumok küldése nélkül, csupán kattintások segítségével érvényessé válik.

A díj átadására november 18-án került sor, pont a kötelező biztosító váltás kampányának kellős közepén.

"Eddig is tapasztaltuk, hogy ügyfeleink elégedettek a szolgáltatásainkkal, valamint számos visszajelzést is kaptunk, mennyire egyszerű és kényelmes a biztosítások intézése weboldalunkon. Most, a novemberi kötelező kampányban külön elismerés számunkra, hogy minket választottak az év honlapjának, ez egy újabb mérföldkő cégünk történetében. A vásárlási szokások rohamos változása, a pénzügyi termékek egyre szélesebb körű megjelenése az Interneten várhatóan a biztosítás területén is jelentős eltolódást eredményez majd az internetes értékesítés irányába. Arra törekszünk, hogy e trend követése helyett annak bizonyos irányait mi magunk igyekezzünk kijelölni egyedi termékek és szolgáltatások bevezetésével." - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 20. 10:26
Rövid időn belül ez már a negyedik kormánypárti lap, amelyről bíróság mondta ki, hogy hazugságokat á...
Holdblog  |  2024. április 20. 06:03
A Bitcoin talán egyetlen nagy, saját sztorija, és a kriptovilág egyik legfontosabb eseménye játszódo...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm