24 °C Budapest

Az AEGON kötelezője rácáfolt a tavalyi pusmogásokra

2009. november 11. 08:17

20 ezer forint alatti átlagdíj A kötelező biztosítóváltás első hetének adatait összegezve meglepően alacsony díjon szerez állományt az AEGON biztosító online csatornája. Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató elemzése szerint honlapjukon átlag 19.628 forintért kötnek az ügyfelek kötelező biztosítást.

Bár még csak a kötelező kampány első hetén vagyunk túl, az AEGON biztosító online csatornáin keresztül az első héten 125 ezer díjkalkulációt végeztek el az ügyfelek, és közel 3 ezren már váltottak is kötelező biztosítást.


"Minden évben elhangzott, hogy ennél olcsóbban már nem lehet kötelezőt kínálni az ügyfeleknek.


A jó szegmentációnknak köszönhetően, egy elég széles ügyfélkörnek mégis sikerült a piac legalacsonyabb díját kínálnunk, amit misem mutat jobban, minthogy az első hét adatai alapján átlag 20 ezer forint alatti díjjal választottak minket az ügyfelek." - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója.


Forrás: AEGONdirekt.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Minden KGFB-hír egy csokorban!

Háttér-információ

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?