20 °C Budapest

Tom Jones milliós mellszőre: a legőrültebb biztosítások

2009. szeptember 12. 08:02

Van olyan testrészed, amire nagy összegű biztosítást kötnél? A Pénzcentrum most olyan hírességeket mutat, akik milliókra biztosították valamely végtagjukat, érzékszervüket - ami igazán fontos a számukra.

 


Gennaro Pelliccia hivatásos kávékóstoló, kávémester, aki a Nagy-Britanniában évente 108 millió csészével eladott Costa Coffee ízéért felelős. Nyelvét 10 millió fontra biztosította az őt foglalkoztató vállalat.

 


A némafilmek sztárja, Ben Turpin az 1920-as években -akkor hatalmasnak számító összegre-, 20 ezer dollárra biztosította igazán különleges szemeit.


A '40-es, '50-es évek legendás amerikai énekes-humoristájának, Jimmy "Schnozzola" Durante-nak hatalmas orra sok vicc tárgya volt - ő mégis 36 ezer dollárra biztosította. 


Tom Jones, a hamarosan hazánkban is fellépő brit táncdalénekes legendás mellszőrzetét biztosította, a hírek szerint nem kevesebb, mint 3,7 millió fontra.

 


És vajon mire kötött biztosítást Merv Hughes, az ausztrál krikett-fenomén? Nem, nem a lábára vagy a karjára, hanem hatalmas bajszára -200 ezer font értékben.

 

Fotók: mirror.co.uk

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?