Buja! Shaq Beckur újabb nagy dobása - képek

Pénzcentrum
2009. szeptember 5. 14:02

A közelmúltban ismételt Apádra ütök, illetve Vejedre ütök című filmek szerencsétlen vőlegényét, Shaq Beckur-t (eredeti nevén Gaylord Focker) alakító Ben Stiller és felesége 12,5 millió dolláros irányáron piacra dobta Los Angeles-i házát.


Ben Stiller

A nyugati parton egymást érik az eladásra váró celeb-lakások, hozzájuk csatlakozott Ben Stiller a három épületből álló, helyi viszonylatban hatalmas telken fekvő otthonával.

A három szomszédos telek egybenyitásával kialakított épületegyüttes aprólékos munkával került felújításra, az udvart buja növényzet díszíti.

Az első telket még 10 évvel ezelőtt vásárolta a színész, aki 1999-ben 1,825 millió dollárt fizetett az 1137 négyzetméteres telken fekvő 480 négyzetméter alapterületű, spanyol stílusban épült házért. 2001-ben további 1,84 millió dollárt fizetett a szomszédos telken található, 1930-as években épített ötszobás ingatlanért és még abban az évben sikerült megszerezni a másik szomszédos, egyébként üresen álló telket.

Az üres telekre később egy hasonló stílusú vendégházat építettek, melynek kialakítása során figyelembe vették a korabeli szempontokat. A mesterien parkosított udvaron egy úszómedence is található.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A színész a hírek szerint további ingatlanokkal is rendelkezik Los Angelesben és New Yorkban egyaránt.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 2. 19:16
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem