17 °C Budapest

Buja! Shaq Beckur újabb nagy dobása - képek

Pénzcentrum
2009. szeptember 5. 14:02

A közelmúltban ismételt Apádra ütök, illetve Vejedre ütök című filmek szerencsétlen vőlegényét, Shaq Beckur-t (eredeti nevén Gaylord Focker) alakító Ben Stiller és felesége 12,5 millió dolláros irányáron piacra dobta Los Angeles-i házát.


Ben Stiller

A nyugati parton egymást érik az eladásra váró celeb-lakások, hozzájuk csatlakozott Ben Stiller a három épületből álló, helyi viszonylatban hatalmas telken fekvő otthonával.

A három szomszédos telek egybenyitásával kialakított épületegyüttes aprólékos munkával került felújításra, az udvart buja növényzet díszíti.

Az első telket még 10 évvel ezelőtt vásárolta a színész, aki 1999-ben 1,825 millió dollárt fizetett az 1137 négyzetméteres telken fekvő 480 négyzetméter alapterületű, spanyol stílusban épült házért. 2001-ben további 1,84 millió dollárt fizetett a szomszédos telken található, 1930-as években épített ötszobás ingatlanért és még abban az évben sikerült megszerezni a másik szomszédos, egyébként üresen álló telket.

Az üres telekre később egy hasonló stílusú vendégházat építettek, melynek kialakítása során figyelembe vették a korabeli szempontokat. A mesterien parkosított udvaron egy úszómedence is található.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A színész a hírek szerint további ingatlanokkal is rendelkezik Los Angelesben és New Yorkban egyaránt.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 4. kedd
Ferenc
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?