Buja! Shaq Beckur újabb nagy dobása - képek

Pénzcentrum
2009. szeptember 5. 14:02

A közelmúltban ismételt Apádra ütök, illetve Vejedre ütök című filmek szerencsétlen vőlegényét, Shaq Beckur-t (eredeti nevén Gaylord Focker) alakító Ben Stiller és felesége 12,5 millió dolláros irányáron piacra dobta Los Angeles-i házát.


Ben Stiller

A nyugati parton egymást érik az eladásra váró celeb-lakások, hozzájuk csatlakozott Ben Stiller a három épületből álló, helyi viszonylatban hatalmas telken fekvő otthonával.

A három szomszédos telek egybenyitásával kialakított épületegyüttes aprólékos munkával került felújításra, az udvart buja növényzet díszíti.

Az első telket még 10 évvel ezelőtt vásárolta a színész, aki 1999-ben 1,825 millió dollárt fizetett az 1137 négyzetméteres telken fekvő 480 négyzetméter alapterületű, spanyol stílusban épült házért. 2001-ben további 1,84 millió dollárt fizetett a szomszédos telken található, 1930-as években épített ötszobás ingatlanért és még abban az évben sikerült megszerezni a másik szomszédos, egyébként üresen álló telket.

Az üres telekre később egy hasonló stílusú vendégházat építettek, melynek kialakítása során figyelembe vették a korabeli szempontokat. A mesterien parkosított udvaron egy úszómedence is található.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A színész a hírek szerint további ingatlanokkal is rendelkezik Los Angelesben és New Yorkban egyaránt.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?